Melyik napon születtél? Ez az istennő adta nőies energiáid

Kitől ered kisugárzásod, kecsességed, nőiességed? Születésed napjából kiderül.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nőiesség - egyszerű szó, de a jelentése hihetetlenül összetett, és mindenkinek mást jelent. Bár vannak tulajdonságok, melyeket mindenkinek eszébe juttat, például a kecsesség, a finomság vagy az igényesség.

A nőies tulajdonságok legősibb hordozói az ezotéria szerint az istennők, és tőlük származtatott a minden nőben rejlő nőiesség.

Minden istennőt másért tiszteltek: egyiküket szépsége miatt tartja a görög kultúra legyőzhetetlennek, másikukat észjárása miatt, ezen tulajdonságaikat pedig nekünk, földi halandóknak is odaajándékozzák az ezotéria szerint, persze csak emberi és semmiképp sem hatalmas mértékben.

Annak megfelelően, ki melyik napon született, mindenki más-más tulajdonsága miatt nőies, és más-más istennőtől kapta nőiességét.

Ha szeretnéd tudni, a te nőies kisugárzásod kitől származik, nem kell mást tenned, mint alábbi kalkulátorunkba beírni a születési dátumod, mely elárulja, milyen napon születtél.

Ha ezzel megvagy, keresd ki a lenti listából a megfelelő napot, és megtudod, melyik istennő ajándékozta neked nőies vonásaid.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő - ha hétfőn születtél, Szeléné istennőtől erednek nőies energiáid, melyek elsősorban abban nyilvánulnak meg, hogy lakásodat nagyon ízlésesen rendezhetted be, és nagyon házias vagy, igazi konyhatündér. Feleségként, anyaként remekül megtalálhatod önmagad. Szeléné ugyanis az otthonteremtés istennője, emellett a Holdé, de például a fejlődésé is.

Kedd - eszes és talpraesett nő lehetsz, nőiességedet ugyanis Athéné istennőtől kaphattad ajándékba, ha keddi születésű vagy. A munkában is sikeres lehetsz, férfikollégáiddal vetekedhet hozzáértésed. Athéné a tudomány és a mesterségek istennője ugyanis, e tulajdonságaid tehát nem véletlenül a tieid.

Szerda - Perszephoné az istennő, akitől nőiességed származik. Ő Hádész, vagyis a hadak istenének felesége, Zeusz és Démétér gyermeke. Az alvilág úrnőjének is szokták nevezni. Olyan nő lehetsz, aki tudja, mit akar, és addig küzd, ameddig el nem éri kitűzött célját - mégsem rossz úton jutsz el a megoldásig, ugyanis jó érzékkel tehetsz különbséget jó és rossz között.

Csütörtök - nőiességed forrása Artemisz ereje, tőle való ugyanis a kecsesség, a báj és törékenység, ami benned lakozik. Kisugárzásod szexi, de egyben szűzies, amit imádnak a férfiak. Artemisz a gyermekek védője is, ebből kifolyólag remek anya válhat belőled.

Péntek - szép vonásaid, tested kecses vonala Aphrodité istennőtől származhat, ha pénteken jöttél a világra. Ő a szerelem és a szépség istennője. A szerelemben épp emiatt szenvedélyes lehetsz, és vallhatod azt az elvet is, hogy szíved választottjáért bármire képes vagy.

7 fotó, melyeket angyalokról készítettek

Hiszel az angyalok létezésében? Nézz meg néhány képes bizonyítékot!

Szombat - ha ezen a napon születtél, Hesztia az az istennő, akitől nőies energiáid származnak. Nagyon jó családanya lehetsz, ő ugyanis a házi tűzhely istennője, aki fényt és szeretetet visz az otthonokba. Jelenléteddel harmóniát és nyugalmat vihetsz a szeretteid életébe.

Vasárnap - Démétér az, akitől kaptad nőies energiáid. Démétér egyebek mellett a termékenység, a gyereknevelés istennője. Kisugárzásod szeretetteljes, tekinteted nyugalmat áraszthat, és értesz a gyerekek nyelvén. Íves vonalaid termékenységed kifejezőeszközei, ami mágnesként vonzza a férfiszemeket. 

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük