3 kínosnak hitt női tulajdonság, amitől a pasi szerelmes lesz
Nem kell a média minden elvárásának megfelelned - a pasik többsége mást talál vonzónak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A magazinok hajlamosak úgy közvetíteni a tökéletes nő képét, mintha az mindenki számára megvalósítható, sőt, kötelező érvényű lenne.

A valóságban azonban senki nem képes megfelelni az összes külső és belső elvárásnak - szerencsére azonban nem is kell. A pasik ugyanis a valódi nőket szeretik, a maguk apró hibáival együtt. Lehet, hogy egy tulajdonságod, amit cikinek tartottál, adja meg az utolsó lökést, hogy a pasi szerelembe zuhanjon!

Hamm, bekaplak!

Szívesen ennél még egy szelet sütit a randin, de félsz, hogy a srác falánk haspóknak gondol, akit az sem riaszt vissza az édességektől, hogy megjelenik egy-két hurka a dereka körül?

Nincs okod az aggodalomra, a srácnak egyáltalán nem ez fog eszébe jutni!

A pasik imádják az olyan lányokat, akik képesek élvezni az életet, bűntudat nélkül és élvezettel esznek egy kis csokit vagy egy nagy tányér fagylaltot - ebből arra következtetnek, hogy az élet más területein is önfeledt és vidám vagy, és biztos jó móka a társaságodban lenni.

A kalóriák miatt pedig ne a randi alatt aggódj - ha egészségesen és változatosan táplálkozol, és a rendszeres testmozgást sem hanyagolod el, akkor bőven belefér az a süti.

Tudom, mit akarok

Gyakran hallani, hogy a férfiak megijednek a határozott nőktől, és ha szeretnél elérni valamit, akkor azt kerülőúton érdemes a tudtukra adni, és úgy intézni a dolgot, mintha minden az ő ötletük lett volna.

A valóság azonban az, hogy néhány pasit tényleg megijeszthet a női határozottság - de valljuk be, ilyen férfitól valószínűleg te sem akarsz semmit. Bár a kompromisszumkészség alapvető feltétele egy jól működő kapcsolatnak, hidd el, egy igazi férfi hálás lesz érte, ha nem neki kell kitalálnia, mi az, amire vágysz, hanem mindenféle játszadozás nélkül a tudtára adod az elvárásaidat.

A határozott, belevaló csajokat a legtöbb srác vonzónak tartja, és azt gondolja róluk: egy ilyen lány mellé igazi férfi kell!

Nőből vagyok, vállalom

Valószínűleg soha nem fog tanácsot adni abban az ügyben, hogy melyik körömlakkod illik a cipődhöz, ahogy a táskaleárazásról tartott félórás kiselőadásod sem fogja úgy lekötni a figyelmét, mint a barátnődnek, de az igazság az, hogy a pasik igenis szeretik a nőies lányokat.

Persze nem azokat, akiknek a gondolatai nem terjednek tovább a hajsütő, szájfény és tűsarok háromszögének határvonalán, de többségük aranyosnak találja, ha felcsillan a szemed egy szép ruha láttán. Nem kell mindig a legújabb divathírekkel traktálnod szegény embert, de fölösleges úgy tenned, mintha téged nem érdekelne az ilyesmi - elvégre nem egy haverja vagy, hanem álmai nőjének megtestesítője.

Ezt is szeretjük