3 kínosnak hitt női tulajdonság, amitől a pasi szerelmes lesz

Nem kell a média minden elvárásának megfelelned - a pasik többsége mást talál vonzónak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A magazinok hajlamosak úgy közvetíteni a tökéletes nő képét, mintha az mindenki számára megvalósítható, sőt, kötelező érvényű lenne.

A valóságban azonban senki nem képes megfelelni az összes külső és belső elvárásnak - szerencsére azonban nem is kell. A pasik ugyanis a valódi nőket szeretik, a maguk apró hibáival együtt. Lehet, hogy egy tulajdonságod, amit cikinek tartottál, adja meg az utolsó lökést, hogy a pasi szerelembe zuhanjon!

Hamm, bekaplak!

Szívesen ennél még egy szelet sütit a randin, de félsz, hogy a srác falánk haspóknak gondol, akit az sem riaszt vissza az édességektől, hogy megjelenik egy-két hurka a dereka körül?

Nincs okod az aggodalomra, a srácnak egyáltalán nem ez fog eszébe jutni!

A pasik imádják az olyan lányokat, akik képesek élvezni az életet, bűntudat nélkül és élvezettel esznek egy kis csokit vagy egy nagy tányér fagylaltot - ebből arra következtetnek, hogy az élet más területein is önfeledt és vidám vagy, és biztos jó móka a társaságodban lenni.

A kalóriák miatt pedig ne a randi alatt aggódj - ha egészségesen és változatosan táplálkozol, és a rendszeres testmozgást sem hanyagolod el, akkor bőven belefér az a süti.

Tudom, mit akarok

Gyakran hallani, hogy a férfiak megijednek a határozott nőktől, és ha szeretnél elérni valamit, akkor azt kerülőúton érdemes a tudtukra adni, és úgy intézni a dolgot, mintha minden az ő ötletük lett volna.

A valóság azonban az, hogy néhány pasit tényleg megijeszthet a női határozottság - de valljuk be, ilyen férfitól valószínűleg te sem akarsz semmit. Bár a kompromisszumkészség alapvető feltétele egy jól működő kapcsolatnak, hidd el, egy igazi férfi hálás lesz érte, ha nem neki kell kitalálnia, mi az, amire vágysz, hanem mindenféle játszadozás nélkül a tudtára adod az elvárásaidat.

A határozott, belevaló csajokat a legtöbb srác vonzónak tartja, és azt gondolja róluk: egy ilyen lány mellé igazi férfi kell!

Nőből vagyok, vállalom

Valószínűleg soha nem fog tanácsot adni abban az ügyben, hogy melyik körömlakkod illik a cipődhöz, ahogy a táskaleárazásról tartott félórás kiselőadásod sem fogja úgy lekötni a figyelmét, mint a barátnődnek, de az igazság az, hogy a pasik igenis szeretik a nőies lányokat.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Persze nem azokat, akiknek a gondolatai nem terjednek tovább a hajsütő, szájfény és tűsarok háromszögének határvonalán, de többségük aranyosnak találja, ha felcsillan a szemed egy szép ruha láttán. Nem kell mindig a legújabb divathírekkel traktálnod szegény embert, de fölösleges úgy tenned, mintha téged nem érdekelne az ilyesmi - elvégre nem egy haverja vagy, hanem álmai nőjének megtestesítője.

Ezt is szeretjük