Noénak volt mobiltelefonja egy tudós szerint, és 5000 éve felhívta róla a fiát
Ezt egy török tudós logikázta ki.

noe-barkaja
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Furcsa elmélettel állt elő az Isztambuli Egyetem Oceanográfiai Karának tudósa: szerinte Noé telefonon hívta fel a fiát az özönvíz előtt. Igen, az a Noé, akinek története a Bibliában és a Koránban is szerepel, és körülbelül időszámításunk előtt 2948-ban született.

Yavuz Örnek azt mondta a török állami televízióban, hogy 300-400 méteres hullámok választották el egymástól Noét és a fiát, ám a Korán leírja, hogy mégis felvették a kapcsolatot. Az adjunktus szerint persze nem kizárt, hogy csoda történt, mégis nagyobb esélyt lát arra, hogy apa és fia mobiltelefonon beszéltek egymással.

Yavuz Örnek
Yavuz Örnek

Örnek egyébként ugyanebben a riportban arra is kitért, hogy szerinte Noé acéllemezekből építette a bárkát, ami nukleáris energiával működött. Hozzátette: "Tudós vagyok, a tudomány nevében beszélek."

Az Ószövetség szerint Noé "istenfélő ember volt egy istentelen korban", Isten ezért megparancsolta neki, hogy építsen bárkát, amivel megmentheti családját és a föld állatvilágát a föld erkölcsi megtisztítására szolgáló özönvíztől.

Ezt is szeretjük