Nem is ölték meg a 20 éve halottnak hitt kislányt, és világhírű énekesnő lett belőle?
Van, aki ezt elhiszi!
Elmélet JonBenét Ramsey-ről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katy Perry kapcsán egy igencsak különös elmélet kapott szárnyra az interneten, melyet nehéz elhinni, még ha nem teljesen légből kapott is.

Eszerint a népszerű énekesnő valójában az 1990-es évek közepe óta halottnak hitt kislány, JonBenét Ramsey. Eláruljuk, honnan is ered ez a bizarr feltételezés.

Ki volt JonBenét Ramsey?

JonBenét Ramsey 1990-ben született Atlantában, az amerikai Georgia államban. A gyermekszépségversenyeken szereplő kislány mindössze hatéves volt, amikor a családi otthon pincéjében rátaláltak a holttestére. A rejtélyes ügyet többször is elővette a rendőrség, ám végül mégsem sikerült maradéktalanul tisztázni azt.

Így kapcsolódik a tragédia Katy Perryhez

Az elmélet szerint tehát a kislány igazából nem is hunyt el, csupán megváltozott a személyazonossága, és felnőttként világhírű énekesnő vált belőle. A finoman szólva is különös feltételezés a külsőségekre alapoz: a hasonló arcberendezésre és szemöldökre, illetve a szüleik megjelenésében felfedezhető hasonlóságokra.

Bármennyire is különös mindez, az egész nem több egy érdekes és kissé morbid összehasonlításnál, azonban a látszólag logikus érvek elegendőek ahhoz, hogy kétséget keltsenek a hiszékeny emberekben.

Ezt is szeretjük