Már a légi közlekedést is leállították: apokaliptikus hangulatú képek New Yorkból

Egyre jobban terjed az erdőtűz miatti füstköd.

GettyImages-1258510621

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szerdára elsötétült az égbolt New York állam északi utcáin, miután a kanadai erdőtüzekből származó füstfelhő eltakarta a napot. A heves erdőtüzek amerikaiak tízmillióit teszik ki a veszélyes levegőminőség kockázatainak. New York városában már egészségre ártalmas, veszélyes besorolást kapott a levegőminőség.

A látásviszonyok korlátozottsága miatt átmenetileg még a légi forgalmat is leállították New York két repülőtere irányába - áll az MTI közleményében. Az intézkedés a La Guardia és Newark repülőtereket érintette, és helyi idő szerint a kora délutáni órákig rendelte el az ide tartó gépek számára a leszállási tilalmat. 

Apokaliptikus hangulatú képek

Az egészségügyi biztos szerint az állam középső részén a legveszélyesebb a levegő minősége, és arra kérte a lakosokat, hogy csak nagyon indokolt esetben hagyják el otthonukat. A füstköd már az Egyesült Államok keleti és középső része felé is sodródott, elérve a fővárost, Washingtont is. A levegőminőség miatti riasztás már az olyan középnyugati államokban is megjelent, mint Chicago. Előrejelzések szerint pedig Észak- és Dél-Karolinában is romlani fog. A szokatlan jelenségről elképesztő fotók készültek: így még biztos nem láttad a Nagy Almát.

Ilyen lesz az időjárás ezen a hétvégén - Olvass tovább!

Napok óta tart hazánkban a jégesős, csapadékos időjárás, kedden az Országos Meteorológiai szolgálat az egész országra citromsárga figyelmeztetést adott ki, csütörtökön pedig már narancs riasztást adtak ki több vármegyére is. 

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük