Mutasd a kezed!

Kiderül, ki is vagy valójában

Karizmatikus, érzelemgazdag, vagy éppen intellektuális személyiség vagy? Többé nem titok, kézformád mindent elmond.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kezek nagyon sokat árulnak el személyiségedről – gondolj csak a tenyérjóslás átfogó tudományára. A különféle ezoterikus iskolák már a tenyér vonalaiból is rengeteg dolgot tudnak megállapítani a személy tulajdonságairól vagy akár jövőjéről is. A kézfej alakja, formája ugyanilyen árulkodó lehet. Többnyire első pillantásra megállapítható a kézfejed vonásaiból, hogy milyen típusú személyiség vagy.

Tűz jellegű kéz – karizmatikus személyiség

A tűz jellegű kéz téglalap alakú tenyérből és rövid ujjakból áll – az ujjak rendszerint erősek. Ennél a típusnál a kéz vonalai igen erősek és tiszták. Ha kezed tűz jellegű, te minden bizonnyal energikus, tetterős és – mind fizikai, mind mentális értelemben – egészséges ember vagy.

Beállítottságodat tekintve rendkívül hangsúlyosak nálad az érzelmek. Emellett jellemzően nyitott, kifelé forduló személyiség vagy. Heves vérmérsékletű, karizmatikus lényednek csak kevesen tudnak ellenállni. Bár gyakran előfordul veled, hogy kissé izgatott, vagy akár bosszantó vagy, kisugárzásod sok mindent képes elfeledtetni a külvilággal.

Víz jellegű kéz – érzelemgazdag személyiség

Tenyered a tűz jellegű kézhez hasonlóan téglalap alakú, de annál valamivel keskenyebb. Az ujjak kecsesek, olykor kifejezetten hosszúak is lehetnek. A minták és a tenyérvonalak világosan láthatók, annak ellenére, hogy igen finoman rajzoltak. Valószínűleg igen sok jel és vonás található a víz jellegű kéz tenyerén. Ha kezed ebbe a csoportba tartozik, te rendkívül érzelemgazdag személyiség vagy. Ennek ellenére emócióidat csak igen ritkán tudod kifejezni, mivel befelé forduló természeted rendszerint megakadályoz ebben.

Jellemző rád, hogy sokat töprengsz, szereted több oldalról megvizsgálni a dolgokat, mielőtt meghoznál egy döntést.

Föld jellegű kéz – harmonikus személyiség

Ennél a kéznél a tenyér kimondottan négyzet alakú, az ujjak pedig rövidek, sokszor akár tömzsik is lehetnek. Általában kevés, de világos és erőteljes vonal található a tenyéren. Ha kezed föld jellegű, te valószínűleg megbízható, kissé lassú ember vagy. Ha belevágsz egy tervbe, azt rendszerint igen határozottan végig is viszed. Kitartó természeted az élet sok területén megmutatkozik. Érzelmi szempontból kimondottan nyitott, nyugodt és rendkívül kiegyensúlyozott ember vagy. Harmonikus természeted nagyon jó hatással van környezeted lelkiállapotára is. A belőled áradó pozitív energiákat és a szinte földöntúli nyugalmat egyszerűen nem lehet nem észrevenni.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Levegő jellegű kéz – intellektuális személyiség

A levegő jellegű kéz tenyere négyzet alakú, az ujjak vékonyak, és legalább olyan hosszúak, mint a tenyér – de sokszor még annál hosszabbak is lehetnek. A tenyér vonalai és mintái igen finomak, vékonyak, ennek ellenére tiszták és világosan láthatóak. Ha kezed levegő jellegű, szellemileg meglehetősen élénk személyiség vagy.

Tudásszomjad szinte kielégíthetetlen, épp ezért nagyon művelt és képzett vagy. Szavakkal és gesztusokkal egyaránt jól fejezed ki magad, ugyanakkor az érzelmekről való beszélgetés nem a te asztalod. Nehezen értelmezel minden olyan dolgot, ami észérvekkel esetleg kevéssé megmagyarázható.

Cikkünk Anne L. Biwer Testünk jelei című könyve
alapján készült.

A fej, az arc, az alkat, a járás közben felvett testhelyzet sokszor többet elárul a másik emberről és viselkedési mintáiról, mint a hosszú beszélgetések. A könyv segítségedre lesz abban, hogy javíts kommunikációs készségeden. A könyvben szereplő ábrák és magyarázatok segítségével megtanulhatod, hogyan következtess bizonyos jellemvonásokra a testi jelek alapján. Mindez előnyösen befolyásolja kapcsolataidat, hiszen azok, akikkel beszélgetsz, úgy érzik majd, sokkal jobban megérted őket, mint azelőtt.

Kiadja a Bioenergetic Kiadó.
Ára 1700 Forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

OLVASD EL EZT IS!

  • tenyérjóslás
  • árulkodó testrészek

Milyen hosszú az életvonalad?

Ezt is szeretjük