Így mosolyog a kis sün a nagyvilágra: imádni való képek készültek róla

A kis sündisznó, Rick fotói azonnal jobb kedvre derítenek mindenkit.

rick-süni-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sünök nem tartoznak a hagyományos háziállatok közé, inkább a ház körül, a kertben bukkannak fel, ám a kedves kis emlősöket egyre többen az otthonukba is befogadják. 

A fehérhasú sün, Rick is ma már egy szerető család tagja, akiről gazdái elmondták, hogy eleinte eléggé bátortalannak és morcosnak tűnt, ám amikor érezte, mennyi szeretetet kap, sokkal barátságosabbá vált, és azóta is folyamatosan mosolyog. 

Aranyos fotókon a mosolygós kis sün

Rick nagyon népszerű a közösségi oldalakon, aranyos megjelenését és mosolyát nagyon sokat szeretik. A család célja pont ez: örömet okozni az embereknek a kedves fotókkal, és megmutatni, hogy minden napban lehet szépséget találni. Mivel Ukrajnában élnek, ezért az utóbbi időben a háború szörnyűségei ellen is kampányolnak, de mindenkit megnyugtattak, hogy ők teljesen biztonságban vannak.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: rick_the_hedgehog / Instagram)

Ezt is szeretjük