Ezeket az embereket soha nem szabadna modern eszközök közelébe engedni - Minden tönkremegy mellettük

Vannak olyan emberek, akiktől jobb távol tartani a modern technika vívmányait.

Modern technika nehézség
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem csak az idősebbek körében, a fiatalabb korosztályokban is számos olyan ember van, aki egyszerűen nem tud megbirkózni a modern eszközökkel, és képtelen azt megfelelően, rendeltetésszerűen használni.

Persze mindenki próbál lépést tartani a világ fejlődésével, ám ez gyakran nem könnyű, főleg, ha mellé néha még figyelmetlenség társul, de sokan a nem megfelelő segítség hiányában is teljesen elvesznek.

Emberek, akik nem boldogulnak a modern technológiával

Az utóbbi évtizedekben a technológiai világ fejlődésével az embereket két csoportra osztották: vannak a digitális bennszülöttek és a digitális bevándorlók. Amíg az első csoport, vagyis az Y és Z generáció tagjai már úgy születtek és nőttek fel, hogy az életük része volt a mobiltelefon vagy a számítógép, addig a digitális bevándorlók számára ez egy folyamat volt, amihez alkalmazkodniuk kellett. Ez persze nem azt jelenti, hogy csak ők birkóznak meg nehezen az új dolgokkal, de leginkább az idősebb korosztályra jellemző, hogy nehezebben szokták meg a technológia változásait.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

(Képek forrása: Reddit)

Ezt is szeretjük