Mit hoz neked 2012? A számmisztika elárulja

Szerelem, siker, netán anyagi biztonság? Hívd segítségül a számokat annak érdekében, hogy megfejtsd, mi vár rád 2012-ben.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A számmisztika szerint a személyes év nagy jelentőséggel bír, megmutatva, hogy az adott időszakban milyen lehetőségekre számíthatsz.

Mindezt úgy számolhatod ki, hogy a legutolsó születésnapod dátumának számjegyeit összeadod, majd egy számjegyre egyszerűsíted. Például, ha 1973.10. 26-án születtél, és most 2011.12. 28. van, akkor add össze a legutolsó születésnap számjegyeit, vagyis 2+0+1+1+1+0+2+6 = 13. Ezt redukáld le úgy, hogy egyjegyű legyen, vagyis 1+3 = 4, így a te személyes számod a 4-es.

1-es személyes év

2012 számodra minden szempontból a kezdeményezés és a kezdés ideje, kiválóan alkalmas bármilyen új vállalkozás beindítására, bővítésére. Az élet minden területén a változások jegyében telik az év, tulajdonképpen bármi megtörténhet, ami úgy kezdődik, hogy új. Semmit nem szabad elvetned, légy határozott és nyitott mindenre, a siker kulcsa az állok elébe életérzés.

2-es személyes év

Szerencsés események történhetnek, ami az előző év eredménye is lehet, amennyiben akkor kezdeményező, aktív és optimista voltál. 2012 előnyös most a kivitelezésre, együttműködésre, mások támogatására - használj ki minden alkalmat ezek szellemében. Ne lepődj meg, ez az év passzívabb lesz, mint az előző volt, most inkább az a fontos, hogy minél több energiát gyűjts.

Szerelem 2012-ben
A számmisztika az élet minden területére útmutatást ad, többek között a szerelmi életedről is árulkodik. Ha kíváncsi vagy, mit tartogat neked az új év a szerelem szempontjából, használd számmisztika szolgáltatásunkat!

3-as személyes év

Egy igazán eseménydús, pezsgő és vidám évre számíthatsz. Utazások, rengeteg társasági összejövetel és szereplés jellemzi a 2012-es évedet, melynek során kihasználhatod sajátos fellépésedet és kisugárzásodat. Lehengerlő stílusod lesz az, ami determinál a sikerre, méghozzá az élet minden területén - munkában, családi és szerelmi ügyekben egyaránt gyarapodás várható.

4-es személyes év

Sokkal nyugodtabb, lassabb, csendesebb év lesz 2012, mint amilyen a tavalyi volt. Célszerű szorgalmat és alaposságot igénylő tevékenységeket végezned, melyeknek nem azonnal, hanem az év második felében érik majd be a gyümölcse. Mindenfajta befektetésre, önképzésre, építkezésre alkalmas ez az időszak, különösen, ha türelmes vagy, és nem azonnali eredményt vársz.

5-ös személyes év

Váratlan események, szerencsés fordulatok, rögtönzött megoldások, rendkívüli változékonyság jellemzi az új évet - a jelszavad az lesz, hogy egy biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Meg kell tanulnod a mának élni. Sokszor lesz szükséged némi spontaneitásra, ami időnként stresszel jár számodra, viszont a közérzeted és a hangulatod akkor lesz a legjobb, ha lazán és rugalmasan állsz minden változáshoz.

6-os személyes év

2012 harmonikus és kellemes időszaknak ígérkezik az életedben. Felfokozódnak az érzelmek, illetve intenzívebbé válnak a kapcsolatok - legyenek azok családiak, barátiak vagy szerelmiek. Ebben az évben mindennél fontosabb lesz számodra a valakihez való tartozás érzése, mint ahogy a családi fészek utáni vágyad is felerősödik. Anyagi téren túlköltekezés veszélye fenyeget. Ha a segítségedet kérik, ne utasítsd vissza az illetőt, mert jó tett helyébe jót várhatsz.

7-es személyes év

2012 az elmélkedés, a visszavonulás és a feltöltődés éve lesz számodra. Nem igényled a nagy társasági összejöveteleket, inkább a befelé fordulás, az önelemzés és az elmélyülés kap szerepet az életedben. A külső csillogás helyett sokkal jobban értékeled a belső értékeket, a spiritualitás és filozófia témája kerül előtérbe. Az anyagiak csak másodlagosak, ezért nem árt, ha pénzügyi döntések előtt tanácsot kérsz.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

8-as személyes év

A nagy célok nagy lehetőséget hoznak. Bátran tervezgess, álmodozz, mert a megvalósulás esélye minden eddiginél nagyobb. Fortuna a kegyeibe fogad 2012-ben, de az első és legnehezebb lépést mindig neked kell megtenned. A tudás szakasza lesz az új év, meg kell tanulnod megmutatni, ami benned rejlik. Határozott fellépésed és magabiztosságod bevonzza a pénzt és a sikereket - bátran vállald fel magad.

9-es személyes év

2012 számodra a nagy selejtezés lesz minden szempontból - itt az ideje, hogy megtanuld elengedni a múltat. A társas kapcsolataid ebben az évben nagyon törékenyek lesznek, de kiderül, hogy valójában kik az igaz barátaid. Minél szélesebb az érdeklődési köröd, annál pozitívabb helyzetekbe cseppenhetsz - csupán arra ügyelj, hogy naivitásod miatt ne keveredj bajba, ugyanis könnyedén kihasználhatnak.

Cikkünk Székelyhidi Ágnes Számmisztika II. című könyve alapján készült.

A számmisztika nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. Minél jobban belemerül azonban valaki, annál több felfedeznivalót talál benne. Az új kötetben a szerző tanításainak és elemzéseinek esszenciális tudását foglalja össze. A személyiségelemzéseken túl a férfi-női, a szülő-gyermek vagy a főnök-beosztott kapcsolatok izgalmas témáját vizsgálja. A számokra jellemző, magyar szerzőktől származó tanulságos mesék és versek igazi csemegét jelentenek.

Kiadja: Bioenergetic Kiadó
Ára: 1360 forint.
A könyvet itt rendelheted meg »

OLVASD EL EZT IS!

  • számmisztika
  • Terasz

Mihez kezdj a mai napon?

Ezt is szeretjük