Melyek a visszatérő számok az életedben?

Íme, a rejtett üzenetük

Talán első látásra nem tűnik fel, de ha odafigyelsz, meglátod, hogy bizonyos számok újra meg újra felbukkannak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ezoterikus nézet szerint minden apró információnak jelentősége lehet, amellyel hétköznapi életedben találkozol. Aki ráhangolódik a megfelelő csatornára, minden szükséges információt megkap, ám a rengeteg inger közepette, ami az embert éri, könnyen figyelmetlenné válhat. Ilyenkor a segítő jelek nem tudnak eljutni hozzá.

Ilyen vagy nőként a számmisztika szerint

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ám ha a figyelmedet és az érzékszerveidet ráállítod az apró jelek észlelésére, te is észreveheted, hogy vannak visszatérő jelenségek az életedben, akár számok formájában. Az utcanevek, telefonszámok, rendszámok, lakcímek, igazolványok számai, sorszámok mind hordozhatnak ilyen egybeeséseket - az üzenet általában egyfajta kibillenésről tájékoztat, és figyelmeztet arra, hogy milyen feladatot kell jelenleg felvállalnod. Játssz el egy kicsit a számokkal, és figyeld meg, hogy vannak-e köztük visszatérőek. Ha többjegyű számokat találsz, add össze őket addig, míg egyjegyű számot kapsz. Ha megtaláltad, olvasd el az üzenetüket!

1-es

Ha az 1-es a visszatérő számod, az arra figyelmeztet, hogy ideje egyedül, önállóan meghoznod a döntéseidet, illetve felvállalnod mindazt, amit te fontosnak tartasz. Neked kell utat mutatnod a többieknek ahelyett, hogy te várnád mástól a megoldást, vagy túlzottan alkalmazkodóvá válnál. Vállald a felelősséget minden helyzetben, légy kreatív, és próbálj ki új módszereket a szakmádban.

2-es

A 2-es szám arra figyelmeztet, hogy fordíts több figyelmet a családodra vagy a barátaidra, valamint a pihenésre. Lehet, hogy túl régóta hajszolsz egy személyes célt, amit most kicsit félre kell tenned, illetve alárendelned a közösségi céloknak. Ragadj meg minden lehetőséget az együttműködésre másokkal, nem kizárt, hogy fejlődnöd kell csapatjátékosként. Ne feledkezz meg a kölcsönösségről és arról, hogy jó tett helyébe jót várj.

3-as

Ha rendszeresen kísért a 3-as szám az életedben, lehet, hogy túlságosan borúsan látod a világot, vagy egészen belefeledkeztél a munkába. Legyél egy kicsit optimistább, hiszen minél nyitottabb vagy, annál több kedvező lehetőség fog megjelenni az életedben. Ideje, hogy kicsit félretedd az aggodalmaidat. Adj időt a kikapcsolódásnak, a szórakozásnak és minden olyasminek, ami vidámságot hoz az életedbe.

4-es

Lehet, hogy kissé túlpörögtél az elmúlt időszakban, kapkodóvá vagy felszínessé, türelmetlenné váltál. Mindenképp keríts időt az egyedüllétre, arra, hogy magaddal foglalkozz, lelassulj, lecsendesülj, és meghalld a belső hangod. Lehet, hogy nem árt fejlesztened a kitartásodat is, válassz olyan tevékenységet, meditációt, jógát, mely ebben segít. Részesítsd előnyben a hosszú távú célokat a pillanatnyi előnyök helyett.

5-ös

Az 5-ös arra figyelmeztet, hogy találd meg a szabadság és a fegyelmezettség közötti egyensúlyt. Ahelyett, hogy minden köteléket eltépve próbálnál szabadulni jelenlegi helyzetből, mérlegeld, hogy melyek lehetnek még segítségedre, illetve, hogy hogyan tudsz magadnak nagyobb mozgásteret biztosítani az életedben. Fontos, hogy akár szellemileg, akár fizikailag mozgásban maradj, és tanulj valami újat.

6-os

Hagyd, hogy az érzéseid vezessenek egy kicsit az ész helyett, és fejezd ki a szereteted mások iránt. Ne feledd, ez csak akkor működik, ha magaddal is jóban vagy, ezért figyelj arra, nem ostorozod-e magad észrevétlenül. Szerezz örömet magadnak, ennek a szépségápolás és az alkotó tevékenység jó eszközei lehetnek, de bármi olyasmi, amit szeretsz csinálni. Másokat is meglephetsz apró ajándékokkal vagy egy kedves mosollyal.

7-es

Nem kizárt, hogy többet kell egyedül lenned, vagy meg kell tanulnod vállalni és kezelni azokat a pillanatokat, amikor nincsenek körülötted mások. Az egyedüllét nem feltétlenül magány, de akármelyiket érzed, mindkettő fontos tanulási feladatokat tartogat. Foglalkozz többet a tanulással, olvass, vagy keresd egy bölcs ember társaságát. Fontos belátásokat nyerhetsz a spirituális életszemléletbe.

8-as

A 8-as a bátorság, az elhatározás és az anyagi gyarapodás száma. Ha ezzel találkozol, fel kell vállalnod a legmerészebb ötleteidet is, mert vállalkozásodat siker koronázza, nem kizárt, hogy az anyagiakban is. Kezdj el gyakorlati lépésekben gondolkodni, hogy mit tehetsz azért, hogy elérd a célodat. A cselekedeteid növelik a magabiztosságodat, ami abban segít, hogy magad mellé állíts másokat is, ha épp arra van szükség.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

9-es

Selejtezz ki mindent, amire már nincs szükséged. Kezdd a lakásoddal a takarítást, és folytasd az érzéseiddel, gondolataiddal, hogy tiszta fejjel és nyitottan állj a következő időszak elé. Készíts leltárt az elmúlt három hónapról. Melyek voltak a legrosszabb és melyek a legjobb történések, mi az, amire még szükséged van, és szeretnéd továbbvinni a jövőbe, amit pedig a múltban hagynál, azt hagyd is ott - akár úgy, hogy szimbolikusan vagy fizikailag megválsz tőle.

Cikkünk megírásában Székelyhidi Ágnes Számmisztika II. című könyve segített.

Te találkozol visszatérő számokkal?

Ezt is szeretjük