Ez a fő feladatod a mostani életedben

Születési évszámodban rejtőzik, ismerd meg!

Az évszámok rejtette számmisztikai képlet elárulja, mire kell figyelned.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Születési évszámod és a számmisztika segítségével megtudhatod, milyen erők hatnak jelenleg a sorsodra, és milyen feladatokat érdemes elvégezned ahhoz, hogy teljesebb életet élj.

Ilyen vagy nőként a számmisztika szerint

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az alábbi művelet segítségével megkapod a jelenlegi feladat-számodat, melyből megtudhatod, mire kell figyelned a mostani körülményeid között.

Így számolj!

Nincs más dolgod, mint összeadnod a születési évszámodat és a 2011-es évet. Aki például 1974. 8. 31-én született, annak a jelenlegi feladatszáma: 1+9+7+4+8+3+1+2+1+1 = 37, 3+7 = 10, 1+0 = 1

Érdemes a jelenlegi év nélkül is kiszámolnod a feladatszámodat, mert ez a hosszú távú teendőkre és alapvető személyiség-beállítottságodra hívja fel a figyelmedet. A kettőt összevetve pontosabban megértheted jelenlegi élethelyzetedet.
 

1-es feladatszám

Egyesként könnyedén érvényesíted az akaratodat. Fontosnak tartod a függetlenséget anyagi és szellemi értelemben, de nem kizárt, hogy szabadságvágyad az emberi kapcsolataid rovására megy. A karriert a magánélet elé helyezted? Itt az ideje, hogy kiegyenlítsd a két életterület, valamint az ego és az őszinte érzelmek közötti feszültséget. Fontos, hogy megtanuld tiszteletben tartani mások egyéniségét, és merd komolyan venni az érzéseidet.

2-es feladatszám

Valószínűleg örömödet leled abban, hogy másoknak segíts elérni a céljaikat, ám karitatív tevékenységed háttérbe szoríthatja saját igényeidet. Ha ezekre nem fordítasz kellő figyelmet, a hiányállapot előbb-utóbb alááshatja az életről alkotott elképzeléseidet. Szentelj több időt magadnak és azoknak a tevékenységeknek, melyeket nem mások kedvéért, hanem a magad örömére teszel. Ne vegyél mindent magadra, és tartsd szem előtt, hogy ugyanolyan értékesek a te dolgaid, mint másoké.

3-as feladatszám

3-asként különös képzelőerővel megáldott ember vagy, és valószínűleg élvezed is az önkifejezést. Azon kevesek közé tartozol, akik örömmel vállalnak kockázatot, de ezzel gyakran veszélybe is sodrod magad. Ne feledd, a felelőtlenség és a vakmerőség nem egyenlő a bátorsággal. Fontos, hogy ügyelj arra is, ne legyél túlzottan érzéketlen a többi ember iránt. Ne feledd, hogy ha figyelmetlenségből megbántasz valakit, a cselekedet karmikus törlesztést von maga után, és hatása visszaérkezik hozzád.

4-es feladatszám

4-esként megbízható, gyakorlatias és jól szervezett személyiség vagy, ám ezek az előnyös tulajdonságaid épp ellentétükbe fordulhatnak, ha túlzásba viszed őket. Ilyenkor azt gondolod, a dolgok vagy feketék vagy fehérek, és ezzel egy sor lehetőséget kizársz az életedből. Ne próbáld másokra rákényszeríteni a saját rendedet, mert törvényszerűen fellázadnak ellene. Az élet nem csak kapaszkodókból áll - akkor találhatod meg a valódi elégedettséget, ha megtanulod néha elengedni őket, illetve rábízni magad az áramlásra.

5-ös feladatszám

Jelenlegi életedet valószínűleg a kalandvágy uralja, és szinte habzsolod az élményeket. Nehezen viseled a monotonitást ígérő tevékenységeket, és ügyesen meggyőzöl másokat arról, hogy hagyjanak ki az ilyesféle akciókból. Ám fontos, hogy ügyelj arra, ne válj túlzottan felelőtlenné és nemtörődömmé, mert ez a magatartás veszélyes függőségekbe sodorhat. Koncentrálj a szellemi feladatokra, és néha nem árt némi önkorlátozás sem a nagyobb öröm és kiteljesedés érdekében.

6-os feladatszám

Ha a 6-os a feladatszámod, jelenlegi életedben különösen nagy szerepet játszik a másoknak való segítségnyújtás. Élvezettel és szeretettel gondoskodsz a körülötted lévőkről, miközben erős empátia és igazságérzet vezérel. Ám mindezzel könnyen visszaélhet a környezeted. Gondoltad volna, hogy az önfeláldozás mögött ugyanolyan erős egoizmus rejlik, mint a nyílt önimádat mögött? Senki más nem fog egyensúlyt hozni az életedbe, ezt csak te magad teremtheted meg. Itt az ideje.

7-es feladatszám

7-esként bátran hagyatkozhatsz az intuíciódra, és valószínűleg teremtőerővel bíró gondolataid támadnak. Az élet spirituális oldala foglalkoztat, talán valamely okkult tudomány elkötelezett híve vagy. Ám a többi emberrel való kapcsolatod emiatt nem felhőtlen, rejtélyesnek, különcnek tűnhetsz a szemükben. Ügyelj arra, hogy gondolkodásod ne szigeteljen el a többi embertől. Óvatosan rombold csak az illúziókat, és fontold meg, olykor hallgatni bölcsebb, mint mindenáron meggyőzni.

8-as feladatszám

Remek érzékkel találod el, hogy az embereknek mire van szükségük, felismerőképességedet akár üzleti vállalkozásban is kamatoztathatod. Nagy a munkakedved, ám hajlamos vagy túlhajtani magad. Figyelj jobban az egészségedre, mert súlyos következményei lehetnek a teljesítményhajszának. Ha viszont megtalálod a munka és a pihenés egyensúlyát, egzisztenciális előrelépést tehetsz.

9-es feladatszám

Különleges szeretettel és empátiával viseltetsz az emberek iránt, ott segítesz, ahol tudsz. Nem kizárt, hogy különleges pszichikai képességekkel is rendelkezel. Ám olykor túlzottan elragadhat a képzeleted, ezért ne felejtsd el, hogy amíg nem állsz két lábbal a földön, addig nem indulhatsz el a magasabb dimenziók felfedezése felé. Ne arra használd a spirituális tanokat, hogy elmenekülj a nehézségek elől, hanem arra, hogy a segítségükkel élhetőbbé tedd ezt a földi világot.

Ezt is szeretjük