Miről fantáziál a pasid legnagyobb magányában?

A horoszkóp megsúgja

Buja erotika a hálószoba falai között vagy szex nyilvános helyen? Váltsd valóra álmait!

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A férfiak - ellentétben a nőkkel - jóval nehezebben nyílnak meg, ha álmaikról, vágyaikról van szó. Ez legtöbbször akkor is igaz, ha a szexualitás témakörén belül mozognak.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Szexhoroszkópunk útmutatásával bepillanthatsz kedvenc fantáziáiba, ráadásul  erotikus álmai számodra is inspirációként szolgálhatnak.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kedvesed szívesen szeretkezik vízben vagy tengerparton, épp ezért az egyik legerotikusabb szexuális álma is egy elhagyatott tengerparton játszódik. A horoszkóp szerint gyakran elképzeli, ahogyan a puha homokban, a tenger hűs habjai között egymáséi lesztek az éjszaka kellős közepén. Ha szeretnél a kedvében járni, de épp nincsen vízpart a környéken, időlegesen talán megteszi a fürdőszoba is. Szerezz be néhány illatgyertyát, tégy fel egy romantikus lemezt, és kezdődhet is a vágyak valóra váltása.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Irigylésre méltón érti annak a módját, hogyan lazuljon el, és élvezzen minden pillanatot a szexualitásban - ez meglátszik a fantáziavilágán is. A Bika férfit a fürdőkádban vagy a zuhany alatt való szeretkezés gondolata teljesen beindítja. Elképzeli, ahogy a víz és te simogatjátok a testét, majd egy vastag frottírtörölközővel finoman megszárítjátok egymást. Ezt követően pedig néhány pohár itallal és ínyenc falatokkal teszitek még élvezetesebbé az együttlétet.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A horoszkóp szerint főképp a mámorító szavakkal kísért gyengéd, érzéki simogatástól lódul meg a vér az ereiben. A fantázia játékos csapongása ébren tartja gondolkodását és szexuális vágyait. Épp ezért szívesen sző képzeletben olyan erotikus meséket, melyekben te vagy a főhős. Ugyanakkor szerencsére nem elégszik meg a puszta fantáziálással: ezeket a történeteket igyekszik minél előbb valóra váltani. Ha pedig belemész a gyengéd, párbeszédes játékba, garantáltan nem kell csalódnod.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Társad leginkább akkor képes izgalomba jönni, ha maradéktalanul leküzdötte a félénkségét - meglátszik a fantáziavilágán is. Rák kedvesed arra áhítozik, hogy teljesen a szenvedély hatása alá kerülhessen. A fülledt érzékiség és a nyers agresszivitás elegyétől már a gondolat hatására is meglódul a vér az ereiben. Mindez azonban a valóságban csak akkor lehetséges, ha teljes mértékben megbízik benned, és bátran hagyja, hogy elragadja őt a hév.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A horoszkóp szerint szereti a spontán, meggondolatlan aktusokat, melyektől énje valósággal új erőre kaphat. Épp ezért gyakran fantáziál meglehetősen szenvedélyes, lopott együttlétekről, melyek olykor a legvadabb helyszíneken esnek meg vele. Ha elképzeli, ahogyan egy nyilvános helyen - akár fényes nappal - letámadod őt, rögtön izgalomba jön. Váltsd valóra szexuális álmait, és lepd meg egy parkban valamelyik esti séta alkalmával. Hidd el, sokáig emlékezni fog még az esetre!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Az erotikus játszadozás intim évődése és a verbális csábítás egyéb formái mindig nagy hatással voltak kedvesedre. A Szűz férfi gyakran elképzeli, ahogyan elárulja neked egy titkos vágyát, és a suttogva elmondott édes kis semmiségektől olyannyira beindultok, hogy a buja szavak szexbe torkollanak. Ha nem vagy túlzottan zárkózott, próbálj meg párod kedvében járni, és az előjátéknál a tettek mellett ne feledkezzetek meg a szavakról se.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Kedvesed csillagjegyéből adódóan elkötelezett híve a romantikának. Mindez a fantáziavilágán is meglátszik. Képzeletében visszatérő motívumnak számít a selyemlepedő, a szexi csipkefehérnemű, a gyertyafény, illetve bármilyen érzékiséget sugalló kellék. Mindezek azonban sokszor a valóságban is megtalálhatók párod hálószobájában. Szerencsésnek mondhatod magad, hiszen a Mérleg pasi olyan dolgokról fantáziál, melyek valószínűleg számodra is meglehetősen csábítóak.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Szex egy idegennel - ez párod egyik kedvenc erotikus fantáziája. Olykor elképzeli, ahogyan egy társasági esemény alkalmával összetalálkozik tekintete egy idegennel, akivel a következő pillanatban már el is illantak egy üres helyiségbe vagy éppen egy odakint parkoló autóba - és egymáséi lesznek. Bár a vágykép talán kissé félelmetes rád nézve, valójában maga a gondolat remek ötleteket adhat neked egy szexuális szerepjátékhoz. Ha meg akarod lepni kedvesed, ne sokat tétovázz!

Női hibák a szexben

Nézd meg szexuálterapeutánkkal készült videónkat, és tudd meg, milyen hibákat érdemes elkerülnöd az ágyban!

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A horoszkóp szerint szívesen szeretkezik odakint a természetben, legromantikusabb erotikus fantáziája azonban az önfeledt hajnali szeretkezésről szól. Visszatérő álomképe, hogy az éjszaka kellős közepén egymás testét beborító, érzéki csókokkal és simogatásokkal ébresztitek fel egymást, majd az akció természetesen vad szeretkezésbe torkollik. Mivel párod nem az a típus, aki csak a gondolataiban él, ez a történet a valóságban is gyakran megismétlődhet.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Kedvesed meglehetősen visszafogott és tartózkodó az életben - és ezt tudja is magáról. Talán épp ezért a Bak pasi álmaiban arra vágyik, hogy egyik pillanatról a másikra laza, felszabadult és szenvedélyes férfivá változzon át. A valóságban a fantázia testet öltését elősegítheted egy-két pohár borral és érzéki bátorítással, minek köszönhetően esély van arra, hogy a forró szenvedély felülkerekedik a tartózkodásán, és végre teljes önfeledtséggel veti bele magát a testi örömökbe.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Nem biztos, hogy kedvesed hajlandó beismerni, de kissé álmodozó természetű. Mivel a mindennapok valóságát sokszor túl ridegnek tartja, a fantázia és a drámaiság hozza lázba őt igazán. A horoszkóp szerint már a titokzatos, álomszerű környezetben zajló, romantikus nemi aktus gondolatára is elszabadulnak benne a hormonok. Ha meg akarod lepni őt, próbálkozhatsz szerepjátékokkal vagy egyszerűen csak egy spontán, romantikus szeretkezéssel a szabadban.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A csillagjegye szimbólumában szereplő, egymással szemben úszó halak ellentétes impulzusainak megfelelően ellentmondásos érzelmek és vágyképek kavaroghatnak kedvesedben. Azt gondolja, érzelmi biztonságra vágyik, ám szexuális fantáziáiban az izgalomé és a kalandé a főszerep. Előfordul, hogy a kissé erőszakos, domináns bánásmód gyújtja lángra benne a szenvedélyt. Épp ezért óvatosan bár, de próbálkozhatsz a domina szerepével.

Cikkünk Phyllis Vega Szerelmi asztrológia című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Mi zavarja a pasit szex közben?

Ezt is szeretjük