Ilyen, amikor egy apró cserépben elfér az egész kert: pöttöm világokat teremt a nő

Aprócska tündérkerteket épít a tehetséges magyar nő, amik egyszerűen varázslatosan néznek ki.

minikert 5 nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elekes Réka a karantén ideje alatt belevetette magát a miniatűr kertek varázslatos világába. A saját gyártású minivilágait különböző tündérmesék ihlették, így találóan "Tündérmese kerteknek" nevezte el őket.

A vesztegzár kezdete óta már több barátjának is ajándékozott pár korábban elkészített darabot, sőt időnként még megrendelésre is gyárt aprócska műalkotásokat.

Tündérkertek a cserépben

Hogy még élethűbbé tegye Elekes Réka a megálmodott tündérvilágait, icipici bútordarabokat és kiegészítőket is kreált hozzájuk. Az anyagok nagy része természetes eredetű, gallyakból, levelekből vagy szárított növényekből állnak. A mesekertek elkészítése aprólékos munkát igényel, de a művész minden percét imádja. 

- Engem pihentet az alkotás folyamata, egy ponton még szórakozottan a szakmaváltáson is elmerengtem, mivel a minikertek készítése kevésbé stresszes, mint a hétköznapi munkám - írta a BoredPanda oldalán. Az ötletes és dizájnos kertecskéknek külön Facebook-oldalt is készített a magyar nő, hogy minél többeket beinvitálhasson lekicsinyített univerzumaiba - a képek magukért beszélnek.

(Képek forrása: Elekes Réka / Facebook)

Ezt is szeretjük