Aprócska esernyőt vett cicájának a férfi: így már bárhová el tudja kísérni gazdáját
A kedves cica szinte elválaszthatatlan gazdájától, mindenhova vele menne. A férfi ötletes megoldást talált ki az esős időszakokra.

ernyő cica
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte mindenki szeret nagyokat sétálni a természetben, persze legtöbbször csak egy kellemes andalgásra szorul idő a városban, de az is számít. Úgy tűnik, nemcsak az emberek feledkeznek bele szívesen a léleknyugtató bandukolás mámorába, hanem a cicák is.

Ismerd meg Miru-chant, aki még akkor is szeret gazdájával együtt bóklászni az utakon, ha épp esik az eső. Persze van egy kis előnye a többi cicához képest.

A cica, akinek esernyője van

Köztudott, hogy a legtöbb macska ki nem állhatja, ha vizes lesz, és ez alól Miru-chan sem kivétel. Micsoda szerencse, hogy szerető gazdija amellett, hogy egy pólyában szállítja szőrős barátját a mellkasán, még megajándékozta egy cicaernyővel is. Épp olyan méretű az aprócska esernyő, ami pont megvédi a kisállat bundáját a hideg esőcseppektől. Érdemes képeken is megnézni a tündéri cicust, hihetetlenül aranyos, ahogy utazik.

(Cikken belüli, és ajánlóképek forrása: yukamilboy / Twitter,  yukamilboy / Instagram,  borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük