Ilyen képeket még biztos nem láttál a macskákról: ezeknek az állatoknak munkája van
Nagyon cukin telnek a macskák dolgos hétköznapjai.

dolgozó-macskák-borító
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha segítőállatokra gondolunk, valószínűleg mindenkinek a kutyák jutnak eszébe először, hiszen több területen is rendkívül hasznos a jelenlétük. A macskákról viszont senki nem gondolná, hogy jó „munkaerő” válna belőlük, ám ezt számos esetben megcáfolták már.

Mivel a macskák átlagos alvásigénye egy nap nagyjából 15 óra, ez nem azt jelenti, hogy lusták lennének. Mivel mindig nagyon éberen alszanak, ezért többre van szükségük, hogy valóban pihentető legyen, emellett pedig kisebb feladatokra is tudnak figyelni, ami az embereknek is nagy segítség lehet.

Képeken a dolgozó macskák

A Reddites CatsWithJobs nevű csoport 2017-ben alakult, és már közel félmillió tagot számlál. A felhasználók itt olyan cicákról töltenek fel képeket, akik munkássága valóban nagy figyelmet érdemel, hiszen kevesen tudnák ennyire aranyosan, mégis fegyelmezetten ellátni ezeket a feladatokat. Itt az ideje, hogy ne csak a „dolgozó” kutyák, hanem a macskák is elismerést kapjanak fontos teljesítményükért.

Fogászati szűrővizsgálati hetek május 10-21. között a Suttogóban!

A kutyák és macskák fogászati, szájüregi megbetegedései a leggyakoribb egészségügyi problémák közé tartoznak.

Kerüld el a komolyabb megbetegedést, hozd be egy fogászati szűrésre kedvencedet a gödöllői Suttogó Állatorvosi Rendelőbe! Ha bármilyen további kezelésre van szükség a szűrés alapján, akkor a fogkő leszedéstől a foghúzásig, vagy akár szövetszaporulat eltávolításig 20% kedvezményt kapsz az összes, a szűréshez kapcsolódó kezelés árából!

 

*A kedvezmény a szolgáltatási árakra vonatkozik, az esetlegesen szükséges gyógyszerekre, egyéb vásárolt termékekre nem érvényes.

Promóció

(Képek forrása: Reddit, Instagram, Facebook)

Ezt is szeretjük