Milyen vagy a szerelemben?

A kínai horoszkóp elárulja

Talán itt az ideje, hogy változtass pár dolgon a szerelemben. A kínai horoszkóp megmutatja, hogyan.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bizonyára mindent megteszel azért az emberért, aki a legfontosabb a számodra. Mégis előfordulhat, hogy nem a legszerencsésebb módját választod szereteted és ragaszkodásod kinyilvánításának. A kínai horoszkóp segítségével az eddiginél is jobb társ lehetsz.

15 sztár a Sárkány jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Tele vagy célokkal, ha a Patkány jegyében születtél. Kiváló képességeidnek köszönhetően általában meg is valósítod, amit akarsz. Bár meggyőződésed, hogy mindezt nem csak a saját, hanem partnered érdekében is teszed, esetenként megfeledkezhetsz arról, hogy az ő véleményét is kikérd az ügyben. Így ő a legjobb szándékod ellenére is a háttérbe szorítva érezheti magát. Próbáld néha félretenni ambícióidat, majd egyszerűen csak együtt lenni a másik emberrel.

Bivaly

A kínai horoszkóp szerint állhatatos és lojális ember vagy. Kemény munkával igyekszel biztosítani a megfelelő körülményeket mind a magad, mind partnered számára, akiért - úgy érzed - felelősséggel tartozol. Érzéseidet azonban csak ritkán és visszafogottan nyilvánítod ki, holott a legtöbb embernek az ilyesféle megerősítésekre is szüksége van. Merj megnyílni a társad előtt, és ne csak a teljesítményeddel, hanem szavakkal is éreztesd vele, hogy mennyire fontos számodra.

Tigris

A Tigris szülötteként tele vagy tetterővel, lendülettel és dinamizmussal. Néha azonban elkaphat a gépszíj, és hajlamos lehetsz arra, hogy az ambícióid rabjává válj, ami eltávolíthatja tőled a partneredet. Ez már csak azért is nagy kár, mert egyébként csodálatos társ vagy, akiben az erős szexuális beállítottság mély érzelmekkel párosul. Ahelyett, hogy az általad elért eredményekben keresel valamiféle visszaigazolást, merj nagyobb teret adni az érzéki-emocionális oldaladnak.

Nyúl

Mély érzésű, önfeláldozó ember vagy. A kínai horoszkóp szerint kerülöd a konfrontációt, és az áthidaló megoldást keresed. Az, hogy meg is találod, nem csak békés természetednek, de intelligenciádnak is köszönhető. Előbb-utóbb azonban nálad is betelik a pohár, és vehemensen állsz ki az igazad mellett. Partnered ilyenkor nem érti, mi történt az ő szelíd, gyámolításra szoruló nyulacskájával. Merd többször kinyilvánítani a véleményedet, és ne köss aránytalan kompromisszumot.

Sárkány

Rendkívüli dinamizmussal megáldott, karizmatikus személyiség vagy a Sárkány jegy szülötteként. Nagyvonalúságod és segítőkészséged legendás. Ugyanakkor hajlamos vagy azt hinni, jobban tudod, mire van szüksége a társadnak, mint ő maga. Ezzel akaratlanul is szűkíted a mozgásterét. Mindemellett a mércét is magasra teszed számára, feleslegesen komplikálva mindkettőtök életét. Fogadd el társad hibáit, és hagyj számára nagyobb szabadságot.

Kígyó

Intuíciódnak köszönhetően nem marad előtted feltáratlan titok. A kínai horoszkóp szerint viszont téged valamiféle misztikus fátyol vesz körül, ami a hozzád közel állók, adott esetben a társad számára is kiismerhetetlenné tehet. Ám, ha sosem tudja, hányadán áll veled, belefásulhat az állandó bizonytalanságba, és kiszámíthatóbb vizekre evez. Az életednek természetesen nem kell nyitott könyvnek lennie, de azért lehetnél egyértelműbb is a kedveseddel.

Szereted az izgalmakat, és lételemed a szabadság, ha a Ló jegyében születtél. Könnyen esel szerelembe, hiszen vágysz arra, hogy feloldódj egy kapcsolatban. Ám, ha bármilyen tekintetben korlátozva érzed magad, ugyanilyen könnyen tovább is lépsz. Ez a fajta szabadság azonban csak látszólagos, hiszen a benned élő vágynak továbbra is rabja maradsz. Próbálj állhatatosabb lenni, még akkor is, ha esetenként le is kell mondanod a szabadságod egy-egy kis szeletéről.

Kecske

Tele vagy szebbnél szebb érzelmekkel. A kínai horoszkóp szerint minden más jegy szülötteinél nagyobb szükséged van arra, hogy viszontszeressenek. Ugyanakkor hajlamos vagy megbújni a másik ember védőszárnyai alatt, viszonzásképpen pedig minden lehetséges módon igyekszel gondoskodni róla. Ez egy ideig hízelgő lehet számára, ám a túlzott passzivitásod hosszabb távon fáraszthatja. Légy önállóbb, és merj többször kezdeményezni!

Majom

Szellemes és szórakoztató társ vagy, ha a Majom jegyében születtél. Mivel a konvenciók meglehetősen távol állnak tőled, hajlamos lehetsz figyelmen kívül hagyni bizonyos közmegegyezésen alapuló társadalmi szabályokat - nem öncélú lázadásból, egyszerűen azért, mert nem látod értelmüket. Így azonban a kapcsolatod is elveszítheti a kereteit, ami elbizonytalaníthatja a társadat. Próbálj valamiféle - mindkettőtök számára elfogadható - rendszert kialakítani a közös életetekben.

Kakas

Odaadó és hűséges társ vagy. Intelligenciádnak és hatékonyságodnak köszönhetően jól boldogulsz az élet hétköznapi dolgaiban, és a pénzzel is tudsz bánni. Bár a kínai horoszkóp szerint mindent kettőtök érdekében teszel, és ez a legkevésbé sem jelent terhet számodra, partnered idővel feleslegesnek érezheti magát. Igyekezz többször kikérni a véleményét, és hagyd, hogy próbára tegye a képességeit. Még akkor is, ha őt kevesebb gyakorlati érzékkel áldották meg az égiek, mint téged.

Kutya

A Kutya jegy szülötteként mindenekfölött hiszel az igazságban. Mivel a szemedben a dolgok vagy feketék, vagy fehérek, nem szívesen kötsz kompromisszumot. A fentiek miatt néha öntörvényűnek, csökönyösnek tűnhetsz, annak ellenére, hogy a legjobbat akarod a partnerednek. Ne tulajdoníts túlzott jelentőséget annak, hogy bizonyos kérdéseket illetően más rugóra jár az agyatok. Éppen a különbségek által tanulhattok egymástól, és teljesíthetitek ki a kapcsolatotokat.

Disznó

Nemes lelkű, önfeláldozó, egyszersmind jó kedélyű ember vagy, olyasvalaki, akivel öröm együtt élni. Mivel azonban, ami a szíveden, az a szádon, a tapintat nem tartozik az erősségeid közé. A kínai horoszkóp szerint esetenként a cinizmusra is hajlamos lehetsz. A sehová sem vezető vitákat megelőzendő, számolj el magadban legalább háromig, mielőtt olyasmit mondanál a partnerednek, amit aztán te bánsz a legjobban. Ne csak a tartalomra, hanem a hangsúlyra is ügyelj!

Ezt is szeretjük