Milyen gyakran csókolóztok? Ezt árulja el a kapcsolatotokról

A csók nagyon fontos szerepet játszik egy kapcsolatban. Ti milyen gyakran kerítetek rá sort?

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az érzelmek kifejezésének egyik legjobb nonverbális módja a csókolózás. Ennek több fajtája is létezik, és egy kapcsolatban nagyon fontos szerepet játszik.

Te átlagosan milyen gyakran csókolózol a barátoddal? Sok mindent elárul a kapcsolatotokról. Elmondjuk, mit szűrhetsz le belőle.

Amikor csak lehet

Vannak olyan párok, akik minden egyes alkalmat megragadnak, hogy csókkal fejezzék ki egymásnak az érzelmeiket. Ha ti is közéjük tartoztok, az több dolgot is jelenthet. Az egyik az, hogy még nem régóta vagytok együtt, és úgy érzitek, nem tudtok betelni a másikkal. Ez jellemző a fiatal kapcsolatokra, de idővel szinte biztos, hogy valamivel csökkenni fog a mennyiség.

Ha már hosszabb ideje alkottok egy párt, mégis az összes adandó lehetőséget kihasználjátok a csókra, akkor szerencsések vagytok, hiszen mindketten odavagytok a másikért, és ezt nem is próbáljátok titkolni. Arra azonban vigyázzatok, hogy ne essetek túlzásba, és mások előtt, nyilvánosan ne cuppogjatok hangosan, mert zavaró lehet.

Lehet, hogy valamelyikőtök többet szeretne csókolózni, mint a másik. Fontos, hogy kompromisszumot kössetek, mert egyikőtöknek sem jó, ha csak az ő akarata érvényesül. Ha megtaláljátok a középutat, mindkettőtöknek jó lehet.

Naponta néhányszor

Ha a csókok száma általában napi egy, illetve valamivel több, valószínűleg már túl vagytok a kezdeti rózsaszín ködön, és bár szeretitek egymást, mégsem akarjátok tízpercenként felfalni a másikat. Nagyon jó, ha több idő együttjárás után is sort kerítetek a csókra, mert ez azt jelenti, hogy még mindig lángoltok egymásért, csak már ülepedett a rózsaszín köd - ami egyáltalán nem baj, és teljesen természetes.

Előfordulhat, hogy már a kapcsolat elején is csak néhányszor kerül sor a csókra. Ez még nem probléma: lehet, hogy ti egész egyszerűen nem tartoztok azok közé, akiknek ez a kedvenc módja az érzelmek kifejezésére. Ha a csók helyett sok az ölelés vagy a szóbeli bók, akkor van, ami helyettesíti a csőrözést.

Mit néznek meg egy lányon a pasik?

Tudod, hogy a te pasid mit nézett meg rajtad először? Megkérdeztük a fiúkat, hogy az ő szemük hová téved, ha megpillantanak egy lányt.

Szinte egyáltalán nem

Ha hetente csak egy-két alkalommal váltotok csókot, vagy egyáltalán nem, akkor viszont már érdemes mélyebbre ásnod. Próbáljátok megbeszélni egymással, hogy mi lehet a baj, miért nem igénylitek, hogy ilyen formában is kimutassátok egymásnak a szeretetet. Nem baj, ha ritkán csókolóztok, de ha egyáltalán nem, az sajnos nem jelent sok jót a kapcsolat jövője szempontjából.

A csók fontos az intimitás megteremtéséhez, és ezzel tulajdonképpen azt fejezitek ki, hogy több van köztetek, mint barátság. Ha ez mégsem működik, akkor jó elgondolkodni azon, hogy talán eltávolodtatok egymástól, esetleg nem illetek össze, és a szerelem ragaszkodássá, szeretetté vagy megszokássá alakult.

Ezt is szeretjük