Hány kiló vagy? Ilyennek látják az alakodat mások

Vajon egészséges testképpel rendelkezel? Pillanatok alatt letesztelheted!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem a kilóid száma határozza meg, hogy milyen alakod van, ennek ellenére a súlyingadozástól függően változhat az is, hogy milyennek látod magad a tükörben.

A következő tesztet elvégezve megtudhatod, mennyire reális a testképed. Ketten kelletek hozzá: te és valaki, aki gyakran lát téged, ezért jól ismeri a külsődet. Válaszd ki az alábbi ábráról, hogy szerinted melyik alakra hasonlít a legjobban a tiéd. A felső sorban a fiúkat, az alsóban a lányokat láthatod. Jegyezd meg a számot, majd kérd meg a másikat, hogy ő is állapítsa meg, melyik testhez van a legközelebb a tiéd, majd hasonlítsd össze az eredményt.

A tapasztalatok alapján a legtöbben egy mérettel nagyobbnak látják magukat a valós alakjuknál. Ha az eltérés plusz-mínusz egy szám a te és a partnered válasza között, nagyjából reálisan látod magad, ám, ha már két-három vagy még több számnyi különbség van, hajlamos vagy a testképzavarra. Ha így van, érdemes komolyan venni, illetve orvoshoz fordulni, mert ez egy betegség.

Karcsúsító kabátok

Egy jól eltalált kabátfazonnal tökéletesíthetsz az alakodon: optikailag akár centiket is lefaraghatsz.

Karcsúsítanak! Képeken 6 trendi kabátfazon, amit be kell szerezned idén tavasszal

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük