Megkérdeztük! Ezek a tökéletes pasi fontos tulajdonságai

Vajon mi számít legjobban, amikor megítélsz egy fiút? Nézd meg a szavazás eredményét!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Milyen legyen egy fiú? Okos vagy jóképű, vicces vagy komoly? Múlt héten erről kérdeztünk téged is egy szavazás keretében.

Több mint ezer szavazat érkezett, és az eddigi eredmények alapján most megpróbáljuk megválaszolni az örökérvényű kérdést: melyek a tökéletes pasi tulajdonságai?

Külső tulajdonságok

Valószínűleg igaz a mondás, hogy a külső megfog, a belső pedig megtart. A szavazatok alapján - bár nagyon kevés eltéréssel - általában a külcsín nyert a belső tulajdonságokkal szemben. Feltettük a kérdést, amiben eldönthetted, hogy a pasi jóképű vagy inkább okos legyen. A szavazók 53%-a gondolja úgy, hogy a helyes arc a fontos, 47% pedig a kimagasló észbeli képességeket részesíti előnyben a kinézettel szemben.

Arra a kérdésre is sok válasz érkezett, hogy a test vagy az arc a döntő egy pasi külsejének megítélésében. Itt már nagyobb volt az eltérés, mindössze 25% gondolja úgy, hogy az alkat a fontos, és 75% az arc alapján választ.

Hobbi

Az, hogy a fiú mivel tölti a szabadidejét, és milyen az érdeklődési köre, szintén fontos egy lány számára. Erre vonatkozóan két kérdésre válaszolhattál. Az egyik a zene vagy a sport iránti szenvedélyt feszegette: a szavazók 50%-a annak örül, ha a srác zenei beállítottságú, és a másik 50% pedig a sportos pasikat szereti jobban.

A fiúk könyvekhez és a bulizáshoz való viszonya is terítékre került, és a válaszolók 59%-a mondta azt, hogy inkább egy olyan pasit képzel el maga mellé, aki szeret olvasni, és csak 41% várja el a bulizós mentalitást.

Egyéb szempontok

A maradék három kérdésből kettő a jellemre vonatkozott, egyben pedig a piszkos anyagiakat is feszegettük. Arra, hogy egy pasi komoly vagy humoros legyen, igen egyöntetű választ kaptunk: 85% vágyik egy vicces srácra, és csak 15%-nak fontos a komolyság. A válaszadók 51%-a a népszerű fiúkat szereti, és 49% akarja, hogy a barátja magának való legyen. 

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A mai világban sok pasi gondolja úgy, hogy ahhoz, hogy meghódítson egy lányt, autóra van szüksége. Szerencsére a szavazásunk eredménye ezt megcáfolta, mert összesen 31% szemében bírt jelentőséggel a kocsi, és 69% voksolt úgy, hogy nála nem szempont az, hogy van-e gépjármű a srác tulajdonában.

Milyen a tökéletes pasi?

A szavazatok alapján levonhatók a következtetéseket, és nagyjából körvonalazódik az is, hogy mik az ideális pasi legfontosabb tulajdonságai. Legyen humoros, ugyanakkor ne legyen harsány, szeresse a könyveket a sportot és a zenét, de azért az sem árt, ha jóképű. Természetesen mindenki számára más a tökéletes, és a hangsúly valószínűleg a kisugárzáson van.

Ezt is szeretjük