Mi vár rád a pénzügyekben februárban? Horoszkópod elárulja

Pluszbevételhez, netán új munkához jutsz? Nézd meg, mit hoz a hónap.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A februári bolygóállások sok jegy számára pénzügyi helyzetük kiegyensúlyozását ígérik, ám van, akinek ezért többet kell tennie, mint másoknak.

Ha kíváncsi vagy, mi vár rád februárban az anyagiak terén, olvasd el a horoszkópod!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Jól alakulnak a pénzügyeid februárban, és a bolygók támogatnak abban, hogy új, kedvező pénzügyi lehetőségekhez juss. Ha új munkát keresel, február 7-e környékén jó ajánlatot kaphatsz. A hó közepén és végén növelheted a bevételeidet, nem kizárt, hogy egy barátodon keresztül érkezik az ajánlat. Érdemes befektetésbe fognod.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bár a horoszkóp szerint február nem tartogat számodra kiugró anyagi lehetőségeket, némi korrekt extra bevételhez juthatsz, főleg a hónap első két hetében, de ezért meg is kell dolgoznod. A hónap közepén azonban váratlan forrásból érkezhet pénz hozzád, azonban egész hónapban légy óvatos a befektetésekkel, és tartózkodj mindenféle, kicsit is gyanús üzlettől.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A pénzügyekben most nem várnak rád nagyobb változások a horoszkóp alapján, de ha extra bevételhez akarsz jutni, a hónap második felében érdemes lépéseket tenned, és az ismeretségeidet is felhasználnod. A karrieredben ígéretes lehetőséghez és olyan előrelépéshez juthatsz, mely sokkal elégedettebbé tesz, és hosszú távú profitot hozhat lelki és anyagi szinten is.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A február 7-i telihold pénzügyi gyarapodást hozhat számodra. Ennek a napnak a környékén érdemes fizetésemelést kérned, de érkezhetnek előléptetéssel kapcsolatos hírek is. Ha az utóbbi időben anyagi nehézségekkel küzdöttél, most kicsit fellélegezhetsz, mert egy váratlanul érkező összeg, talán pénznyeremény ütheti markod, amelyből rendezheted a kölcsöneidnek legalább egy részét.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A februári horoszkóp azt ígéri, elmozdulnak a holtpontról az anyagi ügyeid, és egy újabb pénzügyi ciklus veszi kezdetét, melyben helyreáll a bevétel-kiadás egyensúlya. Családi tulajdonból vagy ingatlanból van a legnagyobb esélyed most pénzhez jutni, de ha nem sürgős, akkor érdemes a hosszú távon megtérülő, kisebb kockázattal és nyereséggel járó terveket előnyben részesítened.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Február gondos tervezést igényel tőled a pénzügyekben a horoszkóp szerint. Nem kizárt, hogy kissé összébb kell húznod a nadrágszíjat, de legalábbis megfontolnod, mire költesz Lehet, hogy stagnálnak a bevételeid, vagy kevesebb pénzt kapsz kézhez, de váratlan kiadások is jöhetnek. Mindenesetre érdemes költséghatékonynak lenned, és nem árt, ha félre is teszel.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Február nem hoz különösebb fejleményeket számodra a pénzügyekben - bár kisebb pozitív változásokra számíthatsz,  és az sem kizárt, hogy egy régóta tartó munkádnak most érik be a gyümölcse. Új megbízást kaphatsz, amely stabilizálja az anyagi helyzeted. Ha befektetésen gondolkodsz, áprilisig kedvező időszak ez a számodra.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha az elmúlt időszakban szórtad a pénzt, vagy sok extra bevételhez jutottál, most itt az ideje, hogy átgondoltabb legyél, és félretegyél némi pénzt a nehezebb időkre is, mert a horoszkóp szerint nem kizárt, hogy némi visszaesés vár. Nem kell megijedned, csak jobb az óvatosság. Ha nincs munkád, ebben a hónapban kedvező ajánlatok várnak, nem kizárt, hogy hamar elhelyezkedsz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ebben a hónapban érdemes újratervezned az anyagi ügyeidet. Ha az idők során számottevő félretett pénzed gyűlt össze, ne habozz jövedelmező befektetést keresni, ha viszont meg vagy szorulva, ne várd a sült galambot, hanem menj elébe a szerencsének. Amint megteszed az első lépést, és elhiszed, hogy neked is lehet elég pénzed, jönni fognak a lehetőségek.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A horoszkóp szerint februárban egy kicsivel akadozóbbak lehetnek a pénzügyeid, mint eddig. Talán nem érkezik meg időben a várt összeg, kevesebbet kapsz, vagy kevesebbre elég a pénzed. A lényeg, hogy jobban oda kell figyelned, hogy mire költesz, és arra, is hogy honnan kapod a pénzt. Most megnyílik az út arra, hogy jövedelmezőbb munkát találj, vagy olyat, amit jobban szeretsz.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Februárban extra bevételhez juthatsz, és ha egy régi célodat az anyagi források hiánya miatt halogattad, most belefoghatsz a megvalósításba. Ha új bevételi forrást vagy munkát keresel, február remek alkalmakat hozhat. Ha viszont faragni akarsz a költségeidből, gondold át a napi és a hirtelen felindulásból elkövetett kiadásaidat, mert lehet, hogy felesleges tételekre bukkansz.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A pénzcsalogató Vénusznak köszönhetően a következő három hónapban megnyílik az út extra bevételeid számára. Váratlan anyagi lehetőségek is feltárulhatnak, ám az sem árt, ha magad is keresed a szóba jöhető forrásokat. Könnyen lehet, hogy az ismerőseiden keresztül érkezik segítség. Ne vágj azonban kockázatos befektetésbe.

Ezt is szeretjük