Hogy mész el otthonról? 3 dolog, aminek mindig nálad kell lennie

Ha péntek vagy szombat este szórakozni mész, ezt a három dolgot mindenképpen vidd magaddal!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha több órára elmész otthonról, például szórakozni, az olyan alapdolgokon kívül, mint az iratok, a pénztárca és a kulcs, nem árt, ha van még egy-két apróság a táskádban.

A következő tárgyak nem foglalnak sok helyet, nem nehezek, de bármikor szükséged lehet rájuk.

Neszesszer

Egy neszesszer tartalma akkor megfelelő, ha minden van benne, amire szükség lehet, de nincs túlpakolva. Tarts benne egy zsebtükröt, egy zsebfésűt, egy rúzst, egy pici körömreszelőt, tampont, minidezodort - drogériákban lehet vásárolni -, nedves törlőkendőt, biztosítótűt, ragtapaszt, esetleg egy kis tekercs cérnát tűvel.

Vágj le a gyógyszeres levélről egy fájdalomcsillapítót, és a biztonság kedvéért ezt is dobd bele! Így valamivel nagyobb, mint egy tenyérnyi helyre felhalmoztál mindent, amire is szükséged lehet, még valami fennforgás esetén is.

Alapvető sminkkellékek

Vannak olyan kozmetikumok és kellékek, amiket minden lánynak be kell szereznie. Te tudod, melyek ezek? Összegyűjtöttük, nézd meg képeken!

Víz

Akár kánikulában indulsz el otthon, akár nem, fontos, hogy mindig legyen nálad ivóvíz! Rekkenő hőségben lehetőleg hidegebb, illetve nagyobb mennyiség, de egy átlagos napon még egy félliteres flakon is életmentő lehet. 

Ez akkor se hiányozzon a táskádból, ha bulizni mész. Bár a legtöbb szórakozóhelyen sajnos már a bejáratnál kidobatják az üdítőket, így a vizet is, mielőtt hazaindulsz, érdemes gondoskodni az utánpótlásról az útra.

Jegyzetfüzet és toll

Egy apró jegyzetfüzet egy tollal még belefér a kisebb táskákba is, és bármikor jól jöhet, ha valami olyan dolgot kell feljegyezned, amit a telefonba nem tudsz. Érdemes a füzet hátlapjába beleírni a legközelebbi ismerőseid, családtagjaid telefonszámát, hogy vész esetén itt is meglegyen. Ám a fenti információkat tartalmazó füzetet a pénztárcához és az iratokhoz hasonló gonddal kezeld!

Ezt is szeretjük