Mi a legvonzóbb tulajdonságod? - A horoszkóp megmutatja

Ha szeretnél valami jót is hallani magadról, most megtudhatod, mely vonásoddal bűvölöd el a külvilágot.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha gyakran ér negatív kritika, idővel már te magad is azt gondolhatod, kevés szerethető tulajdonságod van. Pedig a zodiákus minden egyes jegye kapott valami pozitívumot az égiektől. A horoszkóp segít abban, hogy kicsit növeld az önbecsülésed.

Ennyit változott a szexideál az évszázadok alatt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kimondottan nemes és tisztalelkű emberként ismer a környezeted. Képes vagy a teljes odaadásra, így nagyszerű anya és feleség válhat belőled, mégsem ez a legvonzóbb tulajdonságod. Kosként azzal nyűgözöd le a környezetedet, hogy igazi egyéniség vagy. Kimondottan izgalmas és eredeti nőként mindig támad valamilyen elképesztő ötleted, melynek megvalósításával örömet szerzel magadnak és másoknak is.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A horoszkóp szerint bármilyen szakmai karriert fuss is be, valahol mindig megmaradsz szende kislánynak. Nem számít, hogy komoly üzletasszony vagy, esetleg egyetemi tanárként dolgozol, felnőttkorodra is megőrzöl valamit gyermeki énedből és tisztaságodból. Ez a fajta természetesség leginkább akkor mutatkozik meg, ha új dologgal szembesülsz, vagy, ha meglepetés ér. Ilyen helyzetekben úgy csodálkozol rá a világra, mint egy naiv gyermek.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrekként légiesen könnyed stílusoddal nem csupán a férfiakat, a nőket is rendszerint lenyűgözöd. Ráadásul fesztelenséged nem párosul - a Vízöntőre jellemző - csapongással, sokkal inkább finom és eredeti humorral. Könnyed és elegáns lényed miatt ismerőseid kimondottan élvezik a társaságodat. Legvonzóbb tulajdonságod számukra nem más, mint az, hogy egy kellően eredeti, őszinte és rendkívül szellemes nő vagy.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Csodálatos érzéked van az otthonteremtéshez. Képes vagy rá, hogy a legzordabb körülmények közé is szeretetteljes és meleg hangulatot varázsolj. Mindez nem meglepő: legvonzóbb tulajdonságod ugyanis, hogy hihetetlenül fogékony vagy az emberi érzésekre és fájdalmakra. A horoszkóp szerint igazi anyatípus vagy, akihez családja és barátai is bátran fordulnak, ha egy kis bátorításra vagy éppen lélekmelengetésre van szükségük.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Nem vagy egy hétköznapi nő. Rendkívüli egyéniségednek és eredetiségednek köszönhetően nem igazán vagy alkalmas arra, hogy ketrecbe zárjanak, vagy akár csak elvárják tőled, hogy alkalmazkodj a konvenciókhoz. Pontosan ez az a tulajdonságod, ami a leginkább vonzó benned környezeted számára. Oroszlánként igényled, hogy a saját életedet élhesd - melybe számtalan szín és rengeteg dinamizmus szorult. Követendő példa vagy mindazok számára, akik rettegnek a külvilág értékítéletétől.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha valaki igazán klasszikus értékekkel bíró nőt keres, előbb-utóbb biztosan megtalál téged. A horoszkóp szerint legvonzóbb tulajdonságod ugyanis a lelki finomság, az emberek és az élet megértése. Igyekszel nem megváltoztatni a számodra fontos személyeket, hanem pontosan úgy elfogadni őket, ahogy vannak. Ezt a tulajdonságodat rendkívül nagyra értékeli a környezeted, és ennek köszönhetően bizalommal fordulnak hozzád minden lelki probléma esetén.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Nem vagy kimondottan romantikus nő. A lelki kérdéseket illetően is jellemző rád, hogy igyekszel racionálisan dönteni. Nem hagyod, hogy elragadjanak az érzelmek, Mérlegként megfontoltabb vagy annál. Környezeted számára az a legvonzóbb benned, hogy szeretetedet és barátságodat nem osztogatod akárkinek. A te bizalmadért meg kell harcolni, aki pedig megkapta, az pontosan tisztában van annak értékével, és féltve őrzi.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Bár nem vagy egyszerű eset, és cseppet sem könnyű veled közelebbi kapcsolatot kialakítani, számtalan jó tulajdonságod van, melyről ritkán esik szó. A horoszkóp szerint legvonzóbb vonásod a benned rejlő lelki mélység. Te sosem voltál képes felszínesen kezelni az érzelmeket. Nem szereted azt, ami könnyű, üres vagy akár csak kicsit is szegényes. Képes vagy az események maximális átélésére. Ezt a tulajdonságodat pedig igen sokan irigylik tőled.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Legvonzóbb tulajdonságod pontosan az, ami egyúttal a legveszélyesebb is benned. Az esetek túlnyomó többségében kíméletlenül őszinte vagy. Bár mindezt igen jó humorral teszed, azért gyakran megbántod ezzel a környezetedet. Ha viszont más oldalról közelítjük meg a dolgot, rendkívül pozitív vonásod az őszinteség. Nem kertelsz, hiszen Nyilasként sosem volt a te asztalod a diplomatikus hízelgés. Ez a fajta szókimondás pedig sokaknak tetszik.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Erő és kiszámíthatóság - ez a két legvonzóbb tulajdonságod. Bár ezek a vonások többnyire férfiasnak számítanak, te képes vagy arra, hogy női színeket adj hozzájuk. Ne gondold, hogy határozottságod miatt kevésbé tűnsz nőiesnek. A horoszkóp szerint egyszerűen olyasvalaki vagy, aki képes önálló döntéseket hozni, és akire szerettei bátran támaszkodhatnak. Sok barátod szeretne a tiédhez hasonló lelkierőt és tettvágyat birtokolni.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Színek és színek - ez a legfőbb jellemvonásod. Tagadhatatlan, hogy rendkívül eredeti nő vagy, akit lehetetlen beskatulyázni. Legvonzóbb tulajdonságod nem más, mint a hihetetlen kreativitásod és lenyűgöző életkedved. Szinte elkápráztatod a környezetedet eredeti gondolataiddal és remek meglátásaiddal. Ezenkívül pedig azt is pontosan tudják rólad ismerőseid, hogy, ha egy kis őrültségre vagy kalandra vágynak, hozzád kell fordulniuk.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Talán nem is sejted, de te vagy a női archetípus megtestesítője. Igazából rólad mintázták a mesebeli kastélyok kedves és szép hercegnőjét, aki várja, hogy a herceg végre kiszabadítsa. Legvonzóbb tulajdonságod a titokzatosságod, mely gyengédséggel és együttérzéssel párosul. Megfoghatatlan bájoddal és rendkívüli kedvességeddel rendszerint lenyűgözöd a körülötted élőket - a férfiakat és a nőket egyaránt.

Cikkünk megírásában Liz Greene: Szerelmesek asztrológiája című könyve nyújtott segítséget.

OLVASD EL EZT IS!

  • intelligencia
  • horoszkóp

Mennyire vagy művelt?

  • stílus
  • öltözködés

Stílushoroszkóp

  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

17 híresség az Ikrek jegyében

Ezt is szeretjük