Mennyire vagy kreatív? - Horoszkópod elárulja

Ha kíváncsi vagy, hogy alkotás utáni vágyadat, kreativitásodat az élet mely területén kamatoztathatod, horoszkópunkból megtudhatod.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A zodiákus minden egyes jegyének van valamihez tehetsége, különleges érzéke. Ha szeretnéd megtudni, te miben és mennyire vagy kreatív, talán horoszkópunk segít egy kicsit.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kreativitásodat a lendület, az akaraterő és a kezdeményezőkészség jellemzi. Nagy lelkesedéssel veted bele magad az új ötletekbe, és körülbelül a folyamat feléig ki is tart ez a lendület. Ezután viszont elveszted a dolog iránti lelkesedésedet, és képes vagy félbehagyni a munkát. Pedig Kos csillagjegyed alkotóereje az élet minden területén megmutatkozik. Több kitartásra lenne szükséged, hogy alkotókészséged eredménye valósággá váljon.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Föld-jegy lévén kreativitásod a gyakorlati dolgok alkotásában mutatkozik meg. Nem ölsz energiát felesleges, haszontalan munkák megvalósításába. A korszakalkotó, nagy újításokat nem tőled kell várni, kreativitásod inkább a hétköznapi, használati tárgyak megmunkálására terjed ki. Horoszkópodból adódóan művészi ambíciókban nem igazán bővelkedsz. Viszont bármilyen újításra kész vagy a ház körül és otthonodban, ha annak gyakorlati hasznát látod.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Kreativitásodat az átalakulás, a változékonyság és a kettősség hatja át. Mindezt érzékletesen illusztrálja is állatövi jegyed jelképe, az ikerpár. Egyfelől lételemed a mozgás, a dinamizmus. Kreativitásod az élet minden területére kiterjed - a kézimunkáktól egészen a műszaki dolgokig. Másfelől azonban, ha egyszer elfáradsz, megesik, hogy hónapokig nem jut eszedbe semmilyen új gondolat. Ikrekként az egyik legnagyobb feladatod, hogy egyensúlyt teremts a két periódus között.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Érzékeny lelked miatt gyakran merülsz nappali álmodozásba. Ilyenkor rengeteg kreatív gondolat jut eszedbe, ezek azonban legtöbbször nem jutnak el a megvalósítás fázisáig. Horoszkópod hajlamossá tesz arra, hogy figyelmedet a múltbeli és a jövőbeli dolgokra fókuszáld ahelyett, hogy a jelenre összpontosítanál. Próbáld kreativitásodat kicsit visszarángatni a földre, mert alkotókészségedet remekül kamatoztathatod a művészet bármely területén.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlán jegyednek köszönhetően kreativitásod mély belső erődből fakad. Alkotókészséged nem párosul semmiféle filozófiai eszmével. Nincsenek a világtól elrugaszkodott, elvont ambícióid. Kreativitásod szinte mindig a hétköznapi tevékenységek mentén bontakozik ki, és azokra is irányul. Nincs benned világjobbító szándék, egyszerűen csak saját életedet szeretnéd megkönnyíteni. Alkotóerődet tehát leginkább a munkád és az otthoni teendőid megkönnyítésére használod fel.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Önkifejezésed főként a rendezésre, rendszerezésre irányul. Kreativitásodat legtöbbször nem hagyod szárnyalni, mert fogva tart a tökéletesség iránti erős vágy. Horoszkópodból adódóan alkotóerőd az esetek többségében gyakorlatias, materiális feladatokra irányul. Emiatt pedig olyan területeken mutatkozik meg, ahol a pontosság és az aprólékosság kerül előtérbe. Alkotókészségedet jól kamatoztathatod különféle kutatási területeken.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Legfőképp a szépségre és a harmóniára törekszel a kreativitást igénylő feladatokban. Mérleg jegyedhez hűen fontos számodra a mérték és az összhang. Mindig próbálsz két pólus között egyensúlyozni, megmaradni a jól ismert arany középúton. Alkotókészségeddel leginkább arra törekszel, hogy a dolgokat kiegyenlítsd, az ellentétek között harmóniát teremts. Mindezt a precíz kreativitást kiválóan tudod kamatoztatni bármilyen mérnöki területen.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Adottságaid a misztikus dolgok felé hajtanak. A te kreativitásod nem marad meg a földi lét valóságában, a való élet síkján. A horoszkópodra jellemző alkotókészség ennél jóval magasabb régiókba emelkedik, így kreativitásod gyakran a spirituális dolgokra irányul. Szeretnéd megérteni a szabad szemmel nem látható dolgokat, mivel szükséged van egy hídra a véges és a végtelen között. Alkotókészséged főként ezoterikus területen mutatkozik meg.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Önkifejezésedet egyrészt a gyakorlatiasság, a racionalitás, másrészt a magasabb célok felé való törekvés jellemzi. Bár Nyilasként a kreativitásod hétköznapi dolgokra irányul - amivel saját életedet szeretnéd könnyebbé tenni -, nem éred be ennyivel. Ha egy általad megalkotott dologról úgy véled, alkalmas arra, hogy mások is tudomást szerezzenek róla, egyetlen pillanatig sem tétovázol. Igazi újító, feltaláló szellem vagy.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Kreativitásodra leginkább a cél- és hivatáskeresés jellemző. Nem alkotsz csak úgy élvezetből, a passzió kedvéért. Ha felfedezed magadban az alkotás iránti vágy szikráját, azt roppant céltudatosan addig csiszolod, míg lángra nem lobban. Türelmes és állhatatos vagy, minden erődet a kitűzött célra összpontosítod. A Bakra jellemző kreativitásod nem keres messzi távlatokat, megelégszik a racionálisabb dolgokkal. Alkotókészségedet leginkább műszaki területen kamatoztathatod.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A kreatív hajlam a zodiákus összes jegye közül leginkább a tiédre jellemző. A horoszkóp szerint alkotókészségedet az eredeti és határtalan gondolatok szövik át. Rád a hétköznapok során is jellemzőek a szertelen és merész gondolatok. Ragaszkodsz a szabadsághoz, a függetlenséghez és az új eszmékhez. Igazi újító szellem vagy, a művészet bármely területe alkalmas arra, hogy kiéld benne kreativitásodat.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Kreativitásod leginkább az elvont dolgokra irányul. A Halakra jellemző érzékeny, álmodozó alkatod alkalmassá tesz arra, hogy képes legyél elmerülni a mélyebb dimenziókban, megértsd a felszín alatti dolgok lényegét. Alkotókészséged sokszor a filozófiai mélységek irányába mozdul el. Nem árt azonban kicsit kordában tartani túlontúl kreatív gondolataidat, illetve megpróbálni valamilyen racionálisabb mederbe terelni őket. Ellenkező esetben ugyanis igen messze juthatsz a világ valóságától.

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • jellem

Jellemhoroszkóp

  • horoszkóp
  • különleges horoszkóp

Rejtett gyermekkori sebek a horoszkópban

  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Kecske jegyében

Ezt is szeretjük