Így menekült meg Ukrajnából az interneten híressé vált macska: sokan szorítottak érte
A nehéz helyzetbe került macskát sokan ismerhetik az internetről.

háború-macska-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az internet világa különös hely, hiszen nemcsak kommunikációra vagy tanulásra lehet használni, de a szórakoztatás is a fő profiljai közé tartozik, aminek egyik fontos eleme a vicces, macskás fotók és a mémek is.

Bár Stepan The Cat neve nem biztos, hogy mindenkinek elsőre ismerős lesz, a róla készült fotók már annál inkább, hiszen a 13 éves szőrmók laza természetével vagy éppen hatalmas szemeivel gyakran válik a vicces képek szereplőjévé. A jól ismert macska és családja azonban nemrég a háború miatt igazán nehéz helyzetbe került.

Nehéz napok vannak a cica és családja mögött

Stepan gazdája 2020-ban kezdett posztolni kedvencéről az Instagramon és TikTokon, a videók és képek pedig futótűzként terjedtek, így már több mint egymillió ember követi a közösségi oldalon, és 54 milliónál is többen kedvelték a videóit. A felvételek általában úgy mutatták be a macskát, mint aki a lehető legjobb életet éli, és semmire nincs gondja. A valóság azonban sokkal szomorúbb ennél. Mivel Stepan és családja Ukrajnában élnek, ezért ők is nemrég a háborús zónában találták magukat, ahonnan kénytelenek voltak menekülni.

(Képek forrása: loveyoustepan / Instagram)

Ezt is szeretjük