Magyar is van a világ leghíresebb mémjei között: a rajtuk szereplő emberek így megváltoztak az évek során

Az internetes viccoldalak kedvenc szereplői jócskán megváltoztak az évek múlásával.

Mémek akkor és most
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az internet világában pont az a jó, hogy mindenki megtalálja rajta, ami a legjobban érdekli. Nemcsak oktatási, hanem szórakoztató céllal is használjuk, ez utóbbi pedig a vicces macskás tartalmak mellett a mémekben is kiteljesedik.

Ezek a képek lényegében olyan hétköznapi élethelyzeteket mutatnak be, amikkel jól lehet azonosulni, a rajta szereplő emberek pedig jól kifejezik a mindennapok problémáit vagy éppen örömeit. Nem csoda, hogy ennyire népszerűvé váltak az elmúlt évek során.

Sokat változtak a világ leghíresebb mémjei

Az ismert mémeket sokan csak a viccoldalak fotóihoz társítják, pedig a rajta szereplő embereknek valódi, normális életük van, ráadásul az évek során sokan nagyot változtak, így már nem is biztos, hogy felismernénk őket az utcán. Érdekesség, hogy egy magyar férfi képe is szerepel a világ legismertebb humoros mémjei között, Arató András neve ma már egybeforrt a fájdalmát rejtegető Haroldéval.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

(Képek forrása: Boredpanda)

Ezt is szeretjük