Melyik napon születtél? Itt fog rád találni a szerelem
Buli vagy suli?
Ha nem akarsz lemaradni a fehér lovon érkező, szőke hercegről, akkor nyisd tágra a szemeidet!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nagy Ő az életedbe bármikor betoppanhat, ám személyiségedtől függően - amit a születésed napja is befolyásol - egyes helyeken nagyobb az esélye, hogy egymásra találtok.

Nézd meg, melyik nap születtél, és hogy mit is ígér pontosan az adott nap a számodra!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Szereted a vidámságot és azt, ha mindig társaság vesz körül, sőt, mi több, az igazival is egy társasági eseményen fogsz találkozni, ahol nem csak a te baráti köröd lesz jelen. Ő minden bizonnyal ismeretlen lesz számodra, de pont ez motivál majd arra, hogy közelebbről is megismerd.

Nyitott és humoros természeteddel könnyedén leveszed a lábáról, így a további időt már nem a haverokkal, hanem csak kettesben töltitek majd.

Ha kedden születtél

Valamilyen közös iskolai feladat lesz az, aminek kapcsán közel kerülhetsz álmaid pasijához. A kollektív munka meghozza gyümölcsét, hiszen így remek lehetőség kínálkozik arra, hogy közel kerülj a másikhoz. Ráadásul a pasit egészen biztosan lenyűgözi majd, hogy ilyen komolyan veszed a feladatodat, és teljes erőbedobással dolgozol. Habár előfordulhat, hogy eleinte csak mint munkatárs érdeklődik irántad, a dolgok hamar megváltoznak.

Ha szerdán születtél

Intellektuális alkatodnak köszönhetően valószínűleg valamilyen komoly helyen bukkansz majd rá a nagy Ő-re. Lehet, hogy a suli könyvtárában botlotok egymásra, de az sincs kizárva, hogy egy kötelező iskolai múzeumlátogatás során látjátok meg egymást. Egy biztos, a srácot lehengerli majd az eszed és a humorod, sőt, kifejezetten tetszeni fog neki, hogy veled komoly, mélyebb beszélgetéseket is lehet folytatni, nem csak a rosszul sikerült matekdolgozaton lovagolsz.

Ha csütörtökön születtél

Ha csütörtökön láttad meg a napvilágot, akkor nagyon kreatív ember vagy, aki imád mások társaságában lenni. Ennek köszönhetően sok mindenből kiveszed a részed, fakultációkra, szakkörökre és különböző iskolai klubokba jársz, nem véletlen, hogy itt fogsz összetalálkozni az igazival is. A hasonló érdeklődési kör és a közös témák hamar rávilágítanak arra, hogy titeket az ég is egymásnak teremtett.

Ha pénteken születtél

Ha pénteken születtél, akkor hajlamos vagy időnként esetlenül viselkedni, de pont ez fogja felhívni rád a nagy Ő figyelmét. Egy iskolai rendezvényen lesz egy kis incidensetek, amin más emberek biztosan rögtön összekapnának, ám ti a kellemetlen szóváltás helyett hosszas beszélgetésbe elegyedtek, és rögtön tudni fogjátok, hogy megtaláltátok a másik feletek.

Ha szombaton születtél

Egy álomvilágban élsz a szombati nap szülöttjeként, de ne akarj meseszereplő lenni. Akárcsak a Hamupipőkében, valószínűleg te és a herceged is egy esemény kapcsán fogtok egymásra találni. Abban a pillanatban, hogy betoppansz az ajtón, a srác máris észrevesz, és neked szenteli minden figyelmét, legalábbis úgy tűnik. Ám akit valójában neked teremtettek, az csak éjfélkor fedi fel magát, tehát ne hagyd, hogy egy szép mosoly és a behízelgő modor elvakítsa a látásodat!

Ha vasárnap születtél

Kedveled a pörgést, az izgalmakat, így nem kizárt, hogy valamelyik túlfűtött akciód közben talál majd rád az igazi. Elsőre valószínűleg még csak szimpátia sem alakul ki közöttetek, sőt, kifejezett ellenszenvet érezhettek egymás iránt, ám tartsd szem előtt, hogy a szerelemet és az utálatot csak egy hajszál választja el egymástól. Bár két domináns személyiség ritkán fér össze, nem árt, ha mégis megpróbálsz másképp tekinteni a srácra, nem csak ellenfélként. Meglátod, megéri!

Szerinted létezik szerelem első látásra?

Ezt is szeretjük