Ezt nem mondhatta komolyan! Ennyire buta az énekesnő?
Nézd meg, mit nyilatkozott
Meghan Trainor nem tudja, mennyire el van tévedve.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szépségideál egy ideje változóban van, a divatszakmában megjelentek a ducibb modellek, és egyre többen kampányolnak a súly alapján történő megkülönböztetés ellen. Tavaly nyáron Meghan Trainor is egy ilyen témájú dallal tört be a köztudatba, az All About That Bass önmagunk elfogadásáról szól.

A riporterek azóta is gyakran kérdezik a kultikussá vált szám hátterével kapcsolatban az énekesnőt, aki válaszaival sajnos sokat rontott saját közmegítélésén - így lett az ígéretes és szimpatikus Meghanből butácska és kissé hiteltelen celeb.

"Próbáltam az anorexiát"

Meghan Trainor a husisabb lányok táborát erősíti, erről a fent említett dalban is énekel, amivel az volt a célja, hogy önbizalmat adjon a hozzá hasonló alkatúaknak. Amikor azonban a témáról beszél, nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy viccelni akar, vagy csak simán nincs tisztában a fogalmakkal.

Az Entertainment Tonight műsorban adott interjújában sokkolta a közönséget ezzel a megnyilvánulással: "Nem voltam elég erős ahhoz, hogy étkezési zavaraim legyenek. Próbáltam anorexiássá válni, három óráig bírtam. Jeget és zellert ettem, de nem működött. Úgyhogy feladtam. Aztán szóltam anyámnak, hogy csináljon nekem egy szendvicset, most azonnal."

Demi Lovato, aki valóban küzdött már ilyen betegséggel, nem hagyhatta szó nélkül Meghan megszólalását, és a Twitteren tisztázta a dolgokat. Megírta, hogy az étkezési zavarnak semmi köze az erőhöz, nem választás kérdése, ráadásul életveszélyes, és bár nem nevesített, de mindenkit megkért, hogy tájékozódjon, mielőtt ilyen komoly témában nyilatkozik.

Meghan zenével gyógyít

Akkor vált világossá, hogy ez nem csak egy ízetlen tréfa akar lenni, amikor énekesnő az interjúban tovább fokozta az elhangzottakat, és azt találta mondani, hogy az All About That Bass sok lányt kigyógyított az evési problémáiból. "Rengeteg kommentet kaptam lányoktól, ahol leírták, hogy a dalom mentette ki őket az étkezési zavarból, ami őrület, de csodálatos!"

Ezt is szeretjük