Beszabadult egy medve a cukrászdába, aztán megevett 60 sütit: videó készült a hihetetlen esetről

A maci nagyon édesszájú volt.

GettyImages-1257383362

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szürreális kalandban volt része egy connecticuti cukrászda dolgozóinak a múlt héten, ugyanis betévedt hozzájuk egy medve.

Az állat szerencsére nem bántott senkit, mert túlságosan el volt foglalva néhány őrizetlenül hagyott süteménnyel. Az esetet rögzítette egy biztonsági kamera.

Medve a cukrászdában

A connecticuti Avon városkában üzemelő Taste by Spellbound cukrászdába egy nem várt vendég tévedt be május 24-én, derült ki a BBC cikkéből

A vendég nem más volt, mint egy megtermett fekete medve, aki ráadásul nem is az üzlet főbejáratán, hanem a nyitott garázsajtón sétált be a cukrászdába. A garázsajtó azért volt nyitva, mert az alkalmazottak épp egy szállítmány süteményt akartak bepakolni egy furgonba.

A sütiknek azonban más sorsa lett, mert az édesszájú mackó elkezdte behabzsolni őket. Mikor a cukrászda munkatársai észrevették a jövevényt, inkább menekülőre fogták, így a medve zavartalanul folytathatta a lakomát. 

A medve egészen 60 süteményig jutott, mire a dolgozók egy kocsival visszatértek a helyszínre és elkergették őt. Az incidens során a süteményeken kívül szerencsére senkinek nem esett bántódása.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Imádni való lassított felvétel készült egy rohanó kiskacsáról: az egész internet odáig van érte

Zseniális videó!

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük