Ebből a tárgyból buknak meg a legtöbben az érettségin
Így mehetsz át könnyen
Új oktatóvideókkal bővült az érettségire felkészítő program.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén matematika témaköröket feldolgozó oktatóvideókkal egészült ki a Diákhitel Központ érettségire való felkészülést támogató innovatív oktatási segédlete.

A három éve indult, végzős középiskolásokat megcélzó applikáció így most már három tárgyból: irodalomból és történelemből, valamint matematikából kínál hasznos tartalmat június közepéig.

Hasznos videók

Az érettségire való eredményes felkészülést szolgálja az MFB csoporthoz tartozó Diákhitel Központ végzős diákoknak kidolgozott oktatási segédlete. A fejlesztés harmadik lépcsőjeként a matematika középszintű írásbeli érettségi tematikájához igazodva videók segítségével mélyíthetik el tudásukat az érettségi előtt állók. Kattints ide az alkalmazásért

A matematika mellett az előző években Facebook-idővonalon kidolgozott irodalom és történelem érettségi tételek kreatív tartalmakkal teszik emészthetőbbé és színesebbé az elvárt lexikális tudásanyagot az idei vizsgahajrában is.

Mindhárom tárgyhoz kvíz is kapcsolódik, amely valós visszacsatolást nyújt a kiválasztott témakör elsajátításáról, ráadásul a kitöltők nem csak jól hasznosítható tudáshoz, hanem értékes nyereményekhez is hozzájuthatnak.

Egyre népszerűbb az alkalmazás

Az évről évre bővülő segédlet érettségi tudásbázisként is szolgál a középiskolások számára, az egyes történelem és irodalom tételek önálló Facebook rajongói oldalainak aktív követői bázisa van az év többi szakában is. Statisztikák mutatják, a végzősöknek szánt oktatási segédlet elérte célját, tavaly közel 25 ezren látogattak el az oldalra tudásuk gyarapításának reményében.

Ezt is szeretjük