Kevés olyan film van, amiben ez a macska ne jelent volna meg - Imádja az Instagram

Rengetegen követik az Instagramon a macskát, aki imád reflektorfényben fürdőzni.

fekete-macska
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem eszi meg az elé rakott ételt, mégis nyivákol. Leveri a bögréket, és lényegében minden mozdítható dolgot. Miközben a gazdájához bújik, a húsába vájja a karmát. Ezer és egy okot lehetne felsorolni, amiért a macskák bosszantóak lehetnek, ám mindezek ellenére is rendre belopják magukat az emberek szívébe.

Persze mindegyik bársonytalpú sztárnak születik, a kiváltságosok pedig még saját közösségi oldalt is kapnak, ahol gazdáik közreműködésével időről időre megörvendeztetik a felhasználókat cuki vagy éppen vicces tartalmakkal.

Macskák a reflektorfényben 

Akárcsak Lizzy, azaz Owl Kitty, akiben gazdája felfedezte a valódi tehetséget, és hírességet csinált belőle, méghozzá nem is akárhogyan. Thibault (Tibo) Charroppin ugyanis fogta a sztár- és filmvilág ikonikus jeleneteit, majd videószerkesztő programmal Lizzyt is beírta a forgatókönyvbe. A macsek így bukkanhatott fel a kis Archie herceg bemutatóján, a Jóbarátokban, a Trónok harcában és az Oscar-díjátadón.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A pillanat, amikor Harry és Meghan elsőként megmutatták kisfiukat a nagyvilágnak: Tibo verziójában Archie helyett Lizzyt fogja Harry herceg. Kíváncsiak lennénk, vajon a pár látta-e a videót, és ha igen, fogták-e a hasukat a nevetéstől.

Tibo a Trónok Harca egyik híres jelenetét választotta ahhoz, hogy elmondja, milyen érzések kerítik hatalmába, amikor munka után végre hazatér a cicájához. Na és persze azt, hogy hogy reagál erre a macsek.

A Jóbarátok című sorozat ugyancsak sokak kedvence volt egykor, de  Lizzy szereplésével az egész valahogy sokkal viccesebb. Tibo mellesleg ezúttal azt próbálta érzékeltetni, milyen érzés, amikor a macskád egyfolytában árgus szemekkel figyel.

Tibo azzal a gondolattal is eljátszott, mi lenne, ha Lizzyt Oscar-díjra jelölnék, és természetesen el is hozná a szobrocskát. A videó magáért beszél.

A kiemelt kép illusztráció. Forrás: Getty Images.

Azt hitte a macska, hogy senki sincs otthon

A macskák valódi alvóbajnokok hírében állnak, nem véletlenül: egy átlagos felnőtt cica egy nap mindössze körülbelül négy-nyolc órát tölt ébren. Ám ez nem jelenti azt, hogy egyhangú és unalmas az életük, csak másként pótolják az izgalmakat: kimondottan szeretnek meglepő helyeken és lehetetlen pózokban szundikálni.

Ezt is szeretjük