Vicces tábla jelent meg az orvosi rendelő előtt: mókás kedvében volt a doktor

A macskák személyisége kiapadhatatlan humorforrás, és ezt állatorvosok is pontosan tudják.

allatorvos-macska

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden macska egyéniség, de a legtöbbjükben felfedezhetőek bizonyos közös vonások. Ilyen többek közt a végtelen öntörvényűség, a kényelem szeretete és a szeszélyesség. Ezt a gazdiknál jobban csak az állatorvosok tudják, akik rendszeresen találkoznak különböző cicákkal, és átfogó képet kapnak arról, milyenek is pontosan a bársonytalpúak.

Amerikában jellemző, hogy az intézmények elé egy táblát helyeznek, amin bármikor módosítható a szöveg. A legtöbben ezt közérdekű információk közlésére használják, de vannak olyanok is, akik inkább megragadják a lehetőséget, hogy mosolyt csaljanak az arra járók arcára.

Vicces kedvű állatorvosok

Rendszerint az állatorvosi rendelők elé is tesznek ilyen táblát, és gyakran előfordul, hogy a dokik ezen keresztül csillogtatják meg a humorukat. A Bored Panda összegyűjtötte a legviccesebb, macskákkal kapcsolatos kiírásokat, melyekkel nem tudunk vitatkozni.

A kiemelt kép illusztráció. Forrás: Getty Images.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük