Tündérmesébe illik a ló és a cica barátsága - Megható fotókon a különleges kapcsolat

A macska és a ló barátságát az emberek is megirigyelhetnék: tiszta, őszinte szeretet van köztük.

cica-lo-baratsag
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok esetben igaz az, hogy az állatok lelke érzékenyebb és tisztább, mint néhány emberé. Jennifer Boyle ezt pontosan tudja, hiszen sok-sok állat veszi körül, vannak macskái, lovai, tehenei, és egyik fő tevékenysége, hogy mentett lovakon segít. Egy alkalommal, amikor a közeli menhelyen járt, megakadt a szeme egy imádni való, fekete macskán, aki ottléte alatt végig őt követte a tekintetével.

Úgy döntött hát, hogy hazaviszi az akkor kilenc hónapos cicát, hiszen az szinte kiválasztotta őt gazdájául. A macska a Morris nevet kapta, és gyorsan beilleszkedett új otthona lakói közé. Legnagyobb rajongója az akkor egyéves, Champy nevű ló lett, aki első látásra beleszeretett a cicába. Bár Morris eleinte távolságtartó volt Champyval, valószínűleg a méretkülönbség miatt, de hamarosan rájött, hogy nincs mitől félnie, és a szimpátia kölcsönössé vált.

Évek óta tart a macska és a ló barátsága

Ennek már hat éve, és a különleges barátság azóta is tart, sőt az idő múlásával csak mélyebb és mélyebb lett. Champy és Morris minden napjukat együtt töltik, a cica imád a ló hátán csücsülve pihenni, és gyakran tesznek közös sétákat is, melyek során Morris lóháton élvezheti a kilátást. Nézd meg képeken a szívmelengetően cuki párost!

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük