Tündérmesébe illik a ló és a cica barátsága - Megható fotókon a különleges kapcsolat
A macska és a ló barátságát az emberek is megirigyelhetnék: tiszta, őszinte szeretet van köztük.

cica-lo-baratsag
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok esetben igaz az, hogy az állatok lelke érzékenyebb és tisztább, mint néhány emberé. Jennifer Boyle ezt pontosan tudja, hiszen sok-sok állat veszi körül, vannak macskái, lovai, tehenei, és egyik fő tevékenysége, hogy mentett lovakon segít. Egy alkalommal, amikor a közeli menhelyen járt, megakadt a szeme egy imádni való, fekete macskán, aki ottléte alatt végig őt követte a tekintetével.

Úgy döntött hát, hogy hazaviszi az akkor kilenc hónapos cicát, hiszen az szinte kiválasztotta őt gazdájául. A macska a Morris nevet kapta, és gyorsan beilleszkedett új otthona lakói közé. Legnagyobb rajongója az akkor egyéves, Champy nevű ló lett, aki első látásra beleszeretett a cicába. Bár Morris eleinte távolságtartó volt Champyval, valószínűleg a méretkülönbség miatt, de hamarosan rájött, hogy nincs mitől félnie, és a szimpátia kölcsönössé vált.

Évek óta tart a macska és a ló barátsága

Ennek már hat éve, és a különleges barátság azóta is tart, sőt az idő múlásával csak mélyebb és mélyebb lett. Champy és Morris minden napjukat együtt töltik, a cica imád a ló hátán csücsülve pihenni, és gyakran tesznek közös sétákat is, melyek során Morris lóháton élvezheti a kilátást. Nézd meg képeken a szívmelengetően cuki párost!

Ezt is szeretjük