Képeken a legstílusosabb kalandor macska: extrém kirándulásokra kíséri gazdáját

Nagyon cuki cica járja a világot gazdájával.

láél

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A cicák otthonülő állatok hírében állnak. Ezt a macskát azonban a legextrémebb helyeken fotózta le gazdája. Hegyek, síelés, motorcsónakozás, libegő: számtalan különös helyen fordult meg ez a cicus. 

Gazdája szerint Liebchen egy nyitott, élénk és játékos macska. Abban a pillanatban beleszerettek, amikor megpillantották a Colorado állambeli Aspen melletti Rifle Animal Shelterben. Elmondása szerint, miután hazavitték Liebchent, nyávogva kaparta az ajtót, hogy kimehessen, és felfedezze a világot.

A legstílusosabb kalandor macska

A Liebchen németül édest jelent. Gazdái örökbe fogadták Liebchent, és találkozásuk állítólag szerelem volt első látásra. Elmondásuk alapján a cica a kezdetektől nagyon kommunikatív volt. Azt is ő jelezte nekik, hogy sétálni szeretne, és felfedezni a világot. Féltették egyedül kiengedni, így szereztek egy pórázt: a többi már történelem. A gazdák szerint kalandortermészete van, és ez megmutatkozott a kezdetektől.

Liebchen szeret túrázni, felfedezni az erdőt vagy a sivatagot, sziklákon és rönkökön ugrálni. Élvezi az új helyek illatát és új típusú növények, bogarak és állatok felfedezését. 

Szeret síelni gazdáival: a vállukon vagy a hátizsákjukban lovagol, és csak úgy bedugja a kis arcát a szélbe. „Szereti a szelet a szőrében, szunyókál a gondolán vagy a libegőn, és szívesen találkozik új emberekkel."

A kalandor cicának több mint harmincezer követője van TikTokon, és több mint ötvenezer Instagramon. A legnézettebb és legkedveltebb videója, amin bemutatják, hogyan síel az egyik gazdi a kisállattal. 

@liebchen.travels Perfect day in the Meowntains. ☀️ #catsoftiktok #vacation #cats #kitten #colorado #aspen #meowntain #adventurecat #kittensoftiktok ♬ Pascal Letoublon - Friendships(Remix) - 杨邪

Liebchent nem zavarják a felszerelések, amiket a gazdái adnak neki. Igyekeznek csak olyan dolgokat adni rá, amelyek praktikusak, és valódi hasznuk van. A szemüveg védelmet nyújt a hóvakság, napégés és szélégés ellen. Nyáron segítenek megvédeni a szemét a portól és bogaraktól. Kabátot csak akkor adnak rá, ha hideg van, és szükség van rá.

Vannak olyan, pusztán szórakoztató funkcióval rendelkező kiegészítői, mint a napszemüvegek és trópusi ingek, de a cica nyugodtan viseli őket, és nem zavartatja magát. A gazda kiemelte, hogy ha bármikor nemtetszését fejezi ki valami miatt, akkor semmi esetre sem kényszerítik rá. Hisznek abban, hogy nagyon fontos a testbeszédére figyelni szórakozás közben és a kalandok során is.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A gazdik közösségi médián való jelenlétük folyamán felhívják a figyelmet arra, hogy mielőtt valaki macskát vásárolna, fontolja meg az örökbefogadás lehetőségét. Elmondásuk szerint ez azért csodálatos, mert lehetőséget ad egy állat megmentésére, aki hálával felel erre. Úgy érzik, nemcsak ők mentették meg a cicát, hanem Liebchen is megmentette őket.

Csodát tett a kidobott, éhező macskákkal a szeretet és a gondoskodás

Teljesem megváltoztak a beteg, éhező, utcára dobott cicák új gazdijuknál. Bújós, mosolygós családtagok lettek.

Borító-és ajánlóképek forrása: Instagram/liebchen.travels

Ezt is szeretjük