Csodát tett a kidobott, éhező macskákkal a szeretet és a gondoskodás - Boldog, mosolygós cicák lettek az álomgazdinál

Teljesem megváltoztak a beteg, éhező, utcára dobott cicák új gazdijuknál. Bújós, mosolygós családtagok lettek.

cicak cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megan Beavers az interneten osztotta meg megható történetét, és képeken mutatta meg, mit tesz a kidobott, éhező macskákkal a szeretet, a gondoskodás. 

A nő és párja állatmentéssel foglalkoznak, és éppen egy kutyához húzódtak le kocsijukkal az út szélén, amikor is megjelent előttük egy cica, és ennivalóért könyörgött, majd megpróbált bemászni a kocsijukba. Azonban mihelyt az eledelért nyúlt, még nagyobb meglepetés érte.

Átalakultak a kidobott, éhező cicák

Ahogy odaadta a kóborkának a tápot, még két éhező macska ugrott elő a bokorból. Később az ott lakók elmondták, körülbelül öt hónapja dobta ki valaki a szőrmókokat, és a szegény környéken senki nem engedhette meg magának, hogy etesse őket, így már borzasztó állapotban voltak. Csontsoványak, bolhásak, férgesek voltak, a szőrük is sok helyen kihullott, de a nőnek köszönhetően jóra fordult a sorsuk, ma pedig már a boldog, gazdis cicák életét élik. Képeken mutatta meg, mennyit változtak.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Képek: Bored Panda.

Ezt is szeretjük