10 házi macska, aki lehetetlen helyen bukkant fel: egyikük a sivatagban lófrált

Az interneten sorra kerülnek elő képek cicákról, akik igen furcsa helyeken bukkantak fel.

Macskák furcsa helyeken
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Macskaimádók és lelkes felfedezők oszthatják meg kedvenc képeiket különös helyeken felbukkanó szőrmókokról egy Facebook-csoportban, amely már 2014 óta működik.

Az egyre népszerűbb Catspotting oldalon nem csak fotókat, hanem akár videókat is feltölthetnek a tagok, a felületen olykor egészen hihetetlen képanyagokat posztolnak ki.

Macskalesifotósok

- A macskák nagyon különbözőek, változatos a személyiségük, úgyhogy bármilyen körülmények között is találsz rájuk, biztos valami érdekesség fog belőle kisülni - mondta Ruby Black, az online közösség vezetője a BoredPandának. Az eddig eltelt hat év alatt furcsábbnál furcsább helyeken kerültek elő macskák.

- Arra bátorítjuk a tagokat, hogy ne csak a felvételeket osszák meg, hanem egy kis történetet is mellékeljenek hozzájuk, hogy mindenki tisztában legyen a pontos körülményekkel - tette hozzá az admin. A legemlékezetesebb pillanatokat érdemes végigpörgetni, némely cicusról még találgatni is nehéz, hogyan keveredhetett pont arra a helyre, ahol lekapták.

(Slideshow és ajánlóképek forrása: Facebook / officialcatspotting, BoredPanda, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük