A csillagos ég alatt nézhetsz filmet a Lupa-tó mellett: az autósmozi páratlan élményt nyújt (x)
A 60-as évek amerikai autósmozijainak fénykorát idézi a Lupa Drive-in Autósmozi Budapest tengerpartjának főparkolójában.

lupa nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Lupa Drive-in Autósmozi a műfaj 60-as évekbeli amerikai fénykorát igyekszik megidézni - egy 60 négyzetméteres valódi filmvászonra vetítve, természetes környezetben, egy hatalmas szabad placcon élvezheti a nézőközönség a hazai és nemzetközi sikerfilmeket és a filmklasszikusokat. A vetítések minden héten, napi egy filmmel, péntektől vasárnapig tartanak, és az európai remekművektől a legendás amerikai kalandfilmekig, a musicalektől a művészfilmekig több izgalmas tematikát vonultatnak fel.

Autósmozi a Lupa-tónál

A Lupa-tó főparkolójában 21 órakor kezdődnek a vetítések, de a szervezők kérik, hogy legkésőbb háromnegyed 9-ig foglalják el az autósok a helyeiket. Persze már korábban is érdemes a helyszínre kilátogatni, hiszen minden este 19-órától ingyenes a Lupa Beachre a belépés, ahol a film előtt alkalmunk nyílik a vízparti büfék és bárok között korzózni egyet a sétányon, vagy akár beülhetünk egy hangulatos vacsorára is. A moziparkolóban természetesen az élményhez elmaradhatatlan büfé várja a vendégeket.

GettyImages-187027390

A belépő autónként 4990 Ft, cserébe az autóban bármennyien ülhetnek, bár az igazi mozivarázs az első ülésekből jobban élvezhető. A környéken élők nyugalma érdekében nincs kihangosítva az előadás, csak az autórádiókkal lehet befogni a film hangfrekvenciáját. A Lupa főparkolójába előadásonként csak 120 autót engednek be, hogy mindenki jól láthassa a filmvásznat, és a helyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni. A parkolásnál majd az ott dolgozók mutatják meg a szabad parkolóhelyeket, így azokat nem kell külön keresgetni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mozizz a Feminával Budapest tengerpartján a csillagok között!

Tarts velünk a Femina és a Lupa Drive-In Autósmozi közös vetítésén szeptember 17-én, és nézd meg velünk a 2014-es év sikerfilmjét, a Csillagok közöttöt. A film előzetesét ide kattintva éred el.

Időpont: 2021. szeptember 17., 20:45

Helyszín: 2011 BUDAKALÁSZ, LUPASZIGETI ÚT 8., Lupa főparkoló

A jegyek száma korlátozott, így mindenképpen vedd meg jegyed elővételben, online!

Gyere el, és légy részese egy feledhetetlen estének a Lupa-tó partján! Repülj vissza az időben, és idézd meg velünk a ’60-as évek amerikai autósmozijainak hangulatát a Lupa Drive-in Autósmoziban.

Promóció

Jegyeket - a férőhelyek mértékéig - akár elővételben online, akár a helyszínen is meg lehet vásárolni.

A részletes műsor és egyéb információk a www.lupaautosmozi.hu weboldalon találhatók.

A Lupa Drive-in Autósmozi a Port.hu, a Totalcar, a Filmio és a Lupa együttműködésében jött létre.

Ezt is szeretjük