Őszintén vallott magánéletéről a magyar énekesnő
A szakításra utalt?
Lola beavatta rajongóit a tavalyi év nehézségeibe.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szilveszterkor lezárult egy korszak, és kezdetét vette egy egészen új, ami a sztárok és a hétköznapi emberek életében is változásokat hozott. Volt, aki be is avatta a közönséget a 2013-as emlékeibe és az új évet illető előérzeteibe.

Lola a hivatalos Facebook-oldalán vallott rajongóinak őszintén az óévvel és a 2014-es esztendővel kapcsolatban.

Sok mindenen ment keresztül

Lola számára mindenféle szempontból mozgalmas év volt a tavalyi: karrierje továbbra is szárnyal, magánéletében azonban egy hullámvölggyel kellett megbirkóznia. Az év első felében végleg véget ért kapcsolata Brasch Bencével, és a szakítást az egész ország figyelemmel kísérte.

Valószínűleg erre utalt abban a posztban, amit a minap osztott meg rajongóival hivatalos Facebook-oldalán.

Az énekesnő nyíltan leírta, mennyire nehéz volt számára a tavalyi esztendő eleje, de azt is elárulta, nem változtatna semmin, mert a viszontagságok révén sokat tanult és erősödött.

Olvass tovább, és nézd meg, mit üzent a rajongóknak vallomása mellett a 25 éves Lola!

Lola vallomása

- 2013... a legnehezebb évek egyike volt. Őszintén bevallom nektek, hogy nagyon nehezen indult. Gondolom, mindenkivel van ilyen, de én meg soha nem éreztem magam annyira gyengének, mint akkor. Szerencsére azóta minden megváltozott. Mind a szakmai-, mind a magáneletemben.

Sokat erősödtem ebben az évben, és rengeteget fejlődtem emberként, nőként. Mindenért hálás vagyok, ami történt velem, és semmit sem csinálnék másképp! Csodálatosan indult az új év és alig várom, hogy ebből valamit megmutathassak Nektek. Elkészült már a legújabb dalom, amiben érezhető lesz a változás, minden, amin keresztül mentem.

Azt kívánom Nektek, hogy legyetek nagyon-nagyon boldogok, vigyázzatok egymásra és továbbra is maradjatok itt velem, hiszen Ti vagytok a legfontosabbak! Nagyon izgalmas 2014-es évet kívánok mindenkinek!"

Kép: facebook.com/LolaHivatalosOldal

Ezt is szeretjük