Ezúttal tényleg vége! A magyar sztárpár ezért szakított egymással
Most már végérvényesen szakított egymással Lola és Brasch Bence - az okokról az énekesnő beszélt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár már jó ideje se veled, se nélküled kapcsolatban élt egymással Lola és Brasch Bence, most bejelentették, hogy végleg elválnak útjaik.

A fiatal énekesnő vetett véget a másfél éves kapcsolatnak, mint mondta, nem volt éppen szép a befejezés.

Ezért szakítottak Loláék

Hosszú ideig őket tekintették a hazai sztárvilág álompárjának, ám ez a kép most örökre szertefoszlott. Lola ugyanis bejelentette, véget vetettek a kapcsolatuknak, ezúttal ő mondta ki a zárszót.

Korábban már szakítottak, akkor Brasch Bence lépett ki a kapcsolatból, ám pár hét után mégis újra egymásra találtak a fiatalok. Most azonban az énekesnő állítja, nincs visszaút, ezt a kapcsolatot már nem lehet feléleszteni.

Lola elmondta, abból lett elege, hogy a színész fiú értékrendjében minden és mindenki fontosabb lett nála.

Mivel tudja, hogy egy művésszel nagyon nehéz együtt élni, nincs hétvége, és nem lehet együtt tölteni minden estét, eleinte nem is szólt a fiúnak. De egyre rosszabbul esett neki, amikor a színházi előadások után inkább a barátaival ment bulizni Brasch, sőt, amikor hívta, akkor sem vette fel.

Sérült az önbecsülése

A 24 éves énekesnő tisztában van azzal, hogy egy kapcsolatért küzdeni kell, azonban már jó ideje azt érezte, csak ő dolgozik kettőjükért. Úgy véli, a nők hajlamosak arra, hogy még akkor is küzdjenek valakiért, amikor annak már semmi értelme.

Neki azért kell kiszállni ebből a kapcsolatból, mert már így is csorbult az önbecsülése, mivel párja életében csak a sokadik helyet kapta meg. Mint mondta, a végén már elveszett ebben a kapcsolatban, és a végén kirobbant belőle a feszültség.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy nem éppen szépen ért véget a kapcsolatuk, de szerinte egyetlen nagy szerelmet sem lehet szépen befejezni. Mindenhol, ahol érzelmek és szenvedély volt, a szakításhoz vezető úton mindkét fél sérül, tele lesznek tüskékkel, így lehetetlen elképzelni, ahogy békében leülnek egymással kávézni.

Mint mondta, egykor nagyon szerették egymást, de el kell szakítani a szálakat, hogy majd újra tudják építeni az életüket valaki mással.

Fotó: MTVA/Nagy Zoltán, Gálos Mihály Samu

Ezt is szeretjük