"Fél órát bírtam ki kokain nélkül" - Az énekesnő megdöbbentő vallomása
Demi Lovato megdöbbentő dolgokat hozott nyilvánosságra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Lovato még csak 21 éves, de olyan dolgokon ment már keresztül, amit más egész életében nem tapasztal meg. Az énekesnő könyvbe foglalta az életét, az emlékiratai novemberben jelentek meg, Staying Strong: 365 days a Year címmel.

A kötetben számos olyan dologról beszél őszintén, amiről eddig még nem beszélt, és megrázó lehet mindenki számára, aki olvassa. Íme néhány részlet az énekesnő őszinte vallomásából a drogokkal, alkohollal és étkezési zavarával kapcsolatban.

Demi és a drogok

Nem titok, hogy Demi Lovato tizenéves korában drogproblémákkal küzdött, és emiatt sokáig egy rehabilitációs központban tartózkodott. Most azonban olyan részleteket is feltárt, amit eddig még soha.

Elmondása szerint annyira rossz volt a helyzet, hogy a végén már csak fél órát bírt ki kokain nélkül. Bármit megtett volna, hogy hozzájusson a kábítószerhez, és ezalatt mestere lett az emberek manipulálásának, különösen az édesanyját verte át sokszor.

Dianna, Demi anyja elmondta, sejtette, hogy a lányának komoly problémái vannak, de homokba dugta a fejét: megkérdezte, hogy minden rendben van-e, és mikor Demi azt mondta, igen, ő hitt neki, mert bízott benne, és nem tudta elképzelni róla, hogy bármi rosszat csinálna.

Az énekesnő arról is vallott, hogy az alkohollal is meggyűlt a baja, és akkor nyílt fel a szeme, amikor rájött, már mindenkit ellökdösött maga mellől, egyedül pedig nem volt szórakoztató a lázadás.

Megvolt minden támasza, ami csak kellett, de ő nem akarta ezt, ám amikor világossá vált számára, hogy ő is egy a függők közül, úgy döntött, elfogadja a segítséget. A rehabilitáció végül sikeres volt, és ma már csak rossz emlékként tekint vissza erre az időszakra.

Evésszavarral is küzdött

Kiderül a könyvből az is, hogy Demi evészavara kiskora óta problémát jelentett, sé az évek folyamán súlyos méreteket öltött. Eleinte túlevéssel küzdött: ilyenkor egyedül meg tudott volna enni egy egész tálca süteményt. Később ez átcsapott koplalásba, majd bulímiába. Amikor már komoly egészségügyi problémái voltak, és súlyos tünetek jelentkeztek nála, rájött, ez nem mehet így tovább, és ha nem változtat, meg is halhat.

Az évek során világossá vált, hogy a hirtelen jött népszerűség mellett a rossz példa is hozzájárult, hogy Demi gyorsan csúszott lefelé a lejtőn: édesanyja szintén étkezési zavarokkal küzdött, és depressziós is volt. Az énekesnő észrevette ezt, és végül mindketten segítséget kértek.

A történtek nagy mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy Joe Jonas és Demi Lovato kapcsolata zátonyra futott: a két sztár akkor került közel egymáshoz, amikor a lány már problémákkal küzdött, és Joe mellette volt, amikor a helyzet eldurvult. Elmondása szerint nem volt boldog, de tudta, hogy segítenie kell, ezért támaszként Demi mellett maradt, de nem sokáig húzták együtt.

Ezt is szeretjük