Fotó! Ez a nő akarta tönkretenni a sztárpár kapcsolatát

Vajon sikerrel járt?

Miley Cyrus ujjára visszakerült Liam Hemsworth gyűrűje.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már jó ideje jegyben jártak, és az esküvőt tervezgették, amikor felröppent a hír, hogy eljött a vég Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata számára.

A napokban az is kiderült, hogy mi, pontosabban ki okozta ezt a pletykát: nem más, mint January Jones.

Nyíltan flörtöltek

Miley és Liam az Oscar-díjátadó napján nem együtt buliztak. A lány és a fiú is egy-egy privát partin voltak, csak nem egy helyen. A színész egy Los Angeles-i ereszd el a hajamon vett részt, ahol szemtanúk szerint eléggé összemelegedett a nála 12 évvel idősebb January Jones színésznővel, akinek már egy fia is van - az apa kilétét azonban titkolja. 

Többen látták, ahogyan a nő ráakaszkodik Liamre, aki láthatóan nem ellenezte a dolgot, de kissé zavart volt. Egy tanú elmondta, hogy hallotta, amint January a férfi külsejét dicséri, mire Liam válasza az volt, hogy ezt nem csinálhatják itt. 

Később látták őket, amint kéz a kézben, kettesben elvonultak a partiról. Több szemtanú állítja, hogy ezt követően még jóval később, a hajnali órákban is együtt voltak. Eközben Miley mit sem sejtve bulizott egy másik helyen. 

Ők sem bírták tovább! Végleg vége a sztárpár kapcsolatának

Nézegess képeket!

Elolvasom

Miért voltak külön?

Az esetet követően Liam Ausztráliába repült, Miley ujjáról pedig lekerült a jegygyűrű, valószínűleg, hogy az Oscar-gála éjszakáján történtek miatt. Ez a húzás volt az, ami mindenkiben megerősítette a pletykát, miszerint a sztárpár jegyességének vége. Az érintettek nem nyilatkoztak az ügyben, nem erősítették meg szakításuk hírét, de nem is cáfolták azt.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ám a napokban Liam visszatért az egyesült államokba, és azóta több szemtanú szerint is visszakerült barátnője ujjára az eljegyzési gyűrű, és Miley is több képet posztolt, amin jól látható a kezén az ékszer. Hogy tényleg volt-e mosolyszünet, vagy csak a körülmények véletlen egybeesése miatt tűnt úgy, hogy vége a kapcsolatnak, az egyelőre nem került tisztázásra.

Ezt is szeretjük