Fotó! Ez a nő akarta tönkretenni a sztárpár kapcsolatát
Vajon sikerrel járt?
Miley Cyrus ujjára visszakerült Liam Hemsworth gyűrűje.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már jó ideje jegyben jártak, és az esküvőt tervezgették, amikor felröppent a hír, hogy eljött a vég Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata számára.

January Jones
Miley Cyrus

A napokban az is kiderült, hogy mi, pontosabban ki okozta ezt a pletykát: nem más, mint January Jones.

Nyíltan flörtöltek

Miley és Liam az Oscar-díjátadó napján nem együtt buliztak. A lány és a fiú is egy-egy privát partin voltak, csak nem egy helyen. A színész egy Los Angeles-i ereszd el a hajamon vett részt, ahol szemtanúk szerint eléggé összemelegedett a nála 12 évvel idősebb January Jones színésznővel, akinek már egy fia is van - az apa kilétét azonban titkolja. 

Többen látták, ahogyan a nő ráakaszkodik Liamre, aki láthatóan nem ellenezte a dolgot, de kissé zavart volt. Egy tanú elmondta, hogy hallotta, amint January a férfi külsejét dicséri, mire Liam válasza az volt, hogy ezt nem csinálhatják itt. 

Később látták őket, amint kéz a kézben, kettesben elvonultak a partiról. Több szemtanú állítja, hogy ezt követően még jóval később, a hajnali órákban is együtt voltak. Eközben Miley mit sem sejtve bulizott egy másik helyen. 

Miért voltak külön?

Az esetet követően Liam Ausztráliába repült, Miley ujjáról pedig lekerült a jegygyűrű, valószínűleg, hogy az Oscar-gála éjszakáján történtek miatt. Ez a húzás volt az, ami mindenkiben megerősítette a pletykát, miszerint a sztárpár jegyességének vége. Az érintettek nem nyilatkoztak az ügyben, nem erősítették meg szakításuk hírét, de nem is cáfolták azt.

Ám a napokban Liam visszatért az egyesült államokba, és azóta több szemtanú szerint is visszakerült barátnője ujjára az eljegyzési gyűrű, és Miley is több képet posztolt, amin jól látható a kezén az ékszer. Hogy tényleg volt-e mosolyszünet, vagy csak a körülmények véletlen egybeesése miatt tűnt úgy, hogy vége a kapcsolatnak, az egyelőre nem került tisztázásra.

Ezt is szeretjük