A legolcsóbbat keresed?
3 weboldal, ahol garantáltan megtalálod!
Nem kell üzletről üzletre járkálnod, hogy megtaláld a legolcsóbb helyeket. Használd az internetet!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az internet világában nincs lehetetlen. Nemcsak a vacsorádat rendelheted házhoz, hanem a hivatalos ügyek nagy részét is elintézheted a neten.

Vásárolhatsz, tájékozódhatsz, kapcsolatot tarthatsz, nem utolsósorban pedig néhány kattintással, pillanatok alatt megtalálhatod a legolcsóbban dolgozó fodrászt, vízvezeték-szerelőt, a legolcsóbb üzleteket.

Sőt, azt is, hogy egyes termékeket hol kaphatsz meg a legjobb áron. Csak azt kell tudnod, mit hol keress a világhálón. Segítünk eligazodni!

A masszőrtől az asztalosig: Áraréna

Az árukereső és ár-összehasonlító oldalak ma már szép számmal vannak jelen a világhálón, ám kevés olyan weboldalt találni, ahol szolgáltatások és szolgáltatók között kereshetsz - könnyen, gyorsan és átláthatóan.
Az Áraréna nevezetű weboldal ezt az űrt igyekszik kitölteni, ráadásul nagyon okosan. A weboldalon történő böngészéshez nem kell regisztrálnod. Csak annyi a dolgod, hogy a főoldalon felsorolt kategóriákból kiválasztod az általad keresett szolgáltatást, majd addig szűkíted a kört, amíg a kategóriák alatt elkészül a lista a szolgáltatókról.

Akár fodrászt keresel, akár bútorasztalost, itt szinte mindent megtalálsz. Ráadásul nemcsak budapesti szolgáltatók között kereshetsz, de jó néhány vidéki is akad. Az egyes szolgáltatók részletes adatai között - cégnév, cím, elérhetőség - növekvő sorrendben azt is megtalálod, hogy ki mennyiért vállalja az adott munka elvégzését. A cégnévre kattintva pedig megtalálhatod a kiválasztott fodrász, asztalos vagy masszőr teljes árlistáját. A regisztrált felhasználók értékelhetik is az egyes szolgáltatókat - az értékeléseket sárga csillagok jelzik.

Ha tényleg a legolcsóbbat keresed: Olcsóbbat.hu

Az ár-összehasonlító oldalak közül jó szívvel ajánljuk az Olcsóbbat.hu weboldalt, és erre több okunk is van. Egyrészt a letisztult, egyszerű designnak köszönhetően nagyon jól átlátható az oldal kínálata, annak ellenére, hogy a termékkategóriák száma szinte végtelen. A főoldalon sötétebb sávban találod a főbb kategóriákat jól látható ikonokkal együtt, ezek fölött pedig a További kategóriák feliratra kattintva éred el a teljes kínálatot. A termékek között kereshetsz népszerűségük szerint, de egyetlen kattintással ár alapján is sorba rendezheted őket. Ha több áru is elnyerte a tetszésed, akkor ezeket a képük melletti csillagra kattintva jelöld ki, majd az Árak összehasonlítása feliratra klikkelve hasonlítsd össze. Ha csak egy termék fotójára kattintasz, a részletes leírás alatt, ár alapján növekvő sorrendben megtalálod azokat az üzleteket, ahol megvásárolhatod a választott árut.

A weboldal nagy előnye, hogy számos kereskedővel kapcsolatban áll, így a kínálat valóban széles, és biztos, hogy a lehető legolcsóbbat találhatod meg. Fontos azonban tudnod, hogy az Olcsóbbat.hu nem webáruház, viszont a választott fényképezőgépre vagy hűtőre kattintva eljuttat az adott üzlet weboldalára, ahol már semmi akadálya annak, hogy megrendeld az árut, vagy tájékozódj azzal kapcsolatban, hogy személyesen hol van lehetőséged vásárolni.

Bevásárlás a legolcsóbban: Hiperárak.hu

Szinte egyetlen postaládát sem kímélnek a különböző hipermarketek szinte naponta érkező akciós hirdetési újságjai, melyek az éppen aktuális kedvezményekről adnak hírt. A többség általában egyetlen mozdulattal a szemetesbe hajítja ezeket, pedig érdemes lenne alkalmanként belekukkantani. Ha ugyanis arra az időszakra időzíted a nagybevásárlást, amikor az adott helyen a legtöbb kedvezményt veheted igénybe, sokat spórolhatsz.

Ha így sem tudtunk rábeszélni arra, hogy megtartsd az újságokat, akkor legalább a következő egyszerű módját próbáld ki a spórolásnak: a Hiperárak.hu-t.

A weboldal segítségével anélkül találhatod meg a legolcsóbb élelmiszereket, hogy ki kellene mozdulnod a lakásból. Az oldalon a Tesco, az Auchan, a Cora és az Interspar kínálatát hasonlíthatod össze különböző kategóriákban. Válaszd ki, hogy a sós termékek vagy éppen a frissek érdekelnek, majd itt tovább szűkítheted a kört. Ha megtaláltad a konkrét árucikket, tedd a kosaradba, majd az oldal közepén megjelenő táblázatban megnézheted, hogy hol mennyivel drágább vagy olcsóbb az adott áru a négy áruházlánc közül.

A weboldal százalékban fejezi ki az árkülönbséget, ráadásul az Auchan árait veszi alapul, és ahhoz hasonlítja a másik három áruházat. Ám már ez is nagy segítség lehet a vásárlásnál. Az adatok hitelesek, ráadásul akár többféle termékkel is megtöltheted a kosarad, hogy lásd, hol érdemes éppen aktuálisan intézned a nagybevásárlást.

Ezt is szeretjük