10 szexi dal, amitől lecsúszik a bugyi...
Néha érdemes meglepni valami szexi dologgal a párod. Ha a terv már kész, és a dögös fehérneműszett is megvan, akkor már csak egy szexi dal kell...

beauty and style
Top olvasott cikkek

Még a legjobb kapcsolatokban is előfordul, hogy valahogy nem gyűrődik úgy a lepedő, ahogy kellene. Ha rátok férne egy kis pezsgés, akkor ne a csodára várj, hanem vedd kezedbe az irányítást, és lepd meg a párodat!

Ehhez mindössze néhány gyertya kell, hogy megteremtsd a romantikus hangulatot, egy dögös fehérneműszett, hogy jól leessen az álla, valamint egy jól időzített, szexi dal. Ez utóbbiban segítünk: a következő tíz garantált siker lesz!

Egy klasszikus, örök kedvenc: George Michael Fastlove című dala

Ha egy kis fűszerre van szükség, akkor nem is lehetne mást választani, mint egy fülbemászó popdalt némi soul-beütéssel. És ha már pop, akkor George Michael neve nem maradhat említés nélkül.
Az angol énekes-dalszerző a Wham! énekeseként kezdte pályafutását, ám hamar szólókarrierbe kezdett, mára pedig több mint 100 millió eladott lemezzel büszkélkedhet. Olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Jesus to a child, a Faith, az Outside, vagy éppen a Don't let the sun go down on me Elton John közreműködésével.
Ha pedig valami szexi kell, akkor nem is eshet másra a választás, mint a Fastlove című dalra. Ez az 1996-ban megjelent sláger megjelenését követően szinte azonnal felkerült az angol slágerlista élére, és közel három hétig vezette is azt.
A Fastlove azóta örök kedvenc - sokszor még azok számára is, akik egyébként nem rajonganak George munkásságáért.

Ha lassú romantikára vágysz: Sade By your side című dala

Míg a Fastlove szinte azonnal az ágyba visz, addig Sade By your side című dala tökéletes aláfestő zenéje lehet egy lassú előjátéknak...
A nigériai születésű, füstös hangú soulénekesnő 1959-ben született Nigériában, pályafutását pedig az 1980-as években kezdte. Az idő azonban sem Sade szépségén, sem szexin búgó hangján nem fogott. Az 1980-as években megjelent első nagy slágeréhez, a Smooth Operator című dalhoz hasonlóan, amely 1985-ben két hétig birtokolta a Billboard 100-as listájának ötödik helyét, a 2000-ben kiadott Lover's Rock első dala, a By your Side is nagy sikert aratott. Megjelenése után hamar felkúszott az amerikai Billboard 200-as listájának harmadik helyére, az album pedig háromszor is platinalemez lett.
Sade búgó hangja egyszerűen nem hagyja hidegen sem a füleket, sem a testet, a lágy, dallamos By your side pedig tökéletes választás egy lassú, romantikus együttlét mellé.

Ami garantáltan szexivé tesz: a Morcheeba Blue chair című dala

Válasszon bármilyen énekest, a Morcheeba tudja, mi kell a füleknek. Az angol triphop-blues-funky-indie banda az 1990-es évek közepén alakult, amikoris az alapító Godfrey-fivérek megismerkedtek Skye Edwards énekesnővel, akivel 2003-ig öt albumot adtak ki.
Skye-t ezután Daisy Martey váltotta, aki azonban csak rövid ideig élvezhette a Morcheeba világát: az idén megjelent Dive deep című stúdióalbumot már a francia énekesnővel, Mandával vették fel.
A számos énekesnő-csere ellenére a Morcheeba sosem vesztett sikeréből: a 2000-ben megjelent Fregmants of freedommal örökre beírták nevüket a könnyűzene történelemkönyvébe, az évek során több mint hatmillió lemezt adtak el, és több albumuk is aranylemez lett.

A 2008-as Deep dive pedig továbbviszi a sikert: egytől egyig könnyed, dallamos muzsikákat tartalmaz, köztük a Blue chair című dalt, amely az összes közül a legjobban idézi a korábbi Morcheeba-lemezek világát.

És amely a leginkább képes felpezsdíteni az ember vérét.

A cikkben szereplő dalok mellett természetesen még számtalan olyat találni, amely tökéletes választás lehet egy túlfűtött estéhez. A következőkben valószínűleg szintén nem csalódsz:
  • Madonna - Human Nature (Bedtime Stories, 1994)
  • Barabás Lőrinc Eklektric - Csak (Ladal, 2007)
  • Justin Timberlake - SexyBack (FutureSex/LoveSounds, 2006)
  • Lenny Kravitz - Fly away (5, 1998)
  • De Phazz - No jive (Detunized Gravity, 1997)
  • Goo Goo Dolls - Iris (City of Angels, 1998)
  • Robbie Williams - Love supreme (Sing When You're Winning, 2000)
Ezt is szeretjük