A 4 legjobb szemeteszsák
Szerintünk
Ahány gyártó, annyi termék, legyen szó tisztítószerekről, élelmiszerről - vagy éppen szemeteszsákról. Hogy melyik a legjobb? Eláruljuk!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bárki bármit is mond, pénzközpontú világunkban az esetek többségében az ár jóval fontosabb, mint a minőség. Természetesen kompromisszumokra is szükség van, ám ma már alig állja meg a helyét a "minőséget meg kell fizetni" kifejezés, hiszen egyre kevesebb minőségi termékkel találkozni.

Mint ahogy a farmerek többsége sem bír ki öt-tíz évet, úgy a cipőknél is csoda, ha kibírnak egy telet - és ez alól nem kivételek az olyan fontos háztartási eszközök sem, mint például a szemeteszsák, amelyek között szinte csoda, ha találsz valóban strapabírót. Mi is sokáig kerestünk, és hogy mi lett az eredménye? Tessék!

Ami mindent elbír

Ági kedvence az Alufix terméke

Az abszolút kedvencem az Alufix erős, fekete zsákja. Mégpedig azért, mert kétnaponta végigturnézom a lakást, és mindent összeszedek, ami a többi szemetesben összegyűlt, és eddig ez a zsák bizonyult a legstrapabíróbbnak ezeken a "turnékon". A használt macskaalmot is ebbe teszem - persze már egy másik zsákba csomagolva.
Minimum 110 litereset szoktam venni, mert ebbe minden belefér, ráadásul ezt kényelmesen be is lehet kötni, amelynek köszönhetően nem jön ki belőle a szag. Ez azért fontos, mert általában este már nincs kedvem levinni a negyedik emeletről a szemetet, és mivel a zsák beköthető szájának köszönhetően nincs rossz szaga a szemétnek, elég másnap reggel indulásnál kidobnom.
Ami még jó benne, hogy könnyen téphető le a tekercsről, nem szakad be a következő zsák alja, és a száját is könnyen ki lehet nyitni.
Egy tekercsben 10 darab zsák található, melynek ára 500 forint körül alakul.

Fedőneve: reklámszatyor

Juli a szelektív hulladékgyűjtésben hisz

Szelektív hulladékgyűjtőként határozottan szemeteszsák-ellenes vagyok. Persze nem török pálcát azok felett, akik mégis a szemeteszsák vásárlása mellett döntenek, de nem tartom helyesnek a választásukat.
Manapság ugyanis bármerre is megy az ember, a legapróbb termék vásárlása esetén is nylonzacsikat nyomnak a kezébe - néhol nem is egyet. Így hát ma már nincs az a lakás, amelyik ne lenne tele a hipermarketek és a kisboltok kínálta szatyrok tömkelegével, vagy éppen a zöldségesnél kapható fehér-piros vagy fehér-kék műanyag táskákkal, amit az ember aztán ritkán visz magával, amikor ismét bevásárló-körútra indul. Na de akkor mi lesz a hatalmas adag zacsikkal? Szemeteszsák válik belőlük! Már régen átálltam arra, hogy ezen kedves kis szütyőket használjam kukabélésnek. Így nyugodtabb a lelkem, ráadásul pénzt is spórolok, hiszen sosem kell szemeteszsákra költenem.

3 in 1

Pálma kedvence a DM saját márkás zsákja

Julihoz hasonlóan én is a vásárláskor kapott nylonzacsikat használom a szemetesbe, ám a biztonság kedvéért mindig tartok otthon egy csomaggal a DM saját márkás, Saugstark+sicher szemeteszsákjából is, ugyanis a nylonzacsik között is akadnak szánalmas minőségű darabok, amelyek még a szemetesbe sem jók...
És hogy miért a DM terméke? Sok más nőhöz hasonlóan én is találkoztam már néhány lehetetlen termékkel, sőt egy ideig nem is mertem vásárolni, nehogy ismét csak pénzkidobás legyen belőle. Ekkor ajánlotta valaki a DM termékét, mondván, hogy nemcsak az ára jó, hanem elég erős is ahhoz, hogy ellássa a neki szánt funkciót. Ráadásul úgy néz ki, mint egy szatyor - ugyanis fülekkel látták el -, csupán azzal a különbséggel, hogy az alját úgy alakították ki, hogy pontosan illeszkedjen a szemetesvödör fenekéhez. Mivel teljesen átlátszó, nem éktelenkedik a konyhában.

Az említett füleknek köszönhetően ráadásul a fogása is kényelmes, továbbá segítségükkel teljesen lezárható a zsák, ha szükséges.
Egy tekercs 50 darabot tartalmaz, ára pedig 200 forint körül alakul.

Erős, hatalmas és zárható

Luca kedvence az Alufix legnagyobbja

A szemeteszsákot sosem tartottam fontos kérdésnek, és igyekeztem elkerülni, hogy erre is pénzt adjak ki. Egészen addig, amíg rendszeressé nem vált, hogy a reklámszatyrok sorban kiszakadtak, amikor kiemeltem őket a vödörből. Így kezdhettem kézzel kimazsolázni a vödör aljáról a tojáshéjat, meg a krumplipüré-maradékot....
Így beadtam a derekam, és vettem zsákot.
Édesanyám ajánlására elsőre az Alufix zsákját próbáltam ki, mellesleg a márka többi terméke is bevált, nevezetesen a folpakk és az alufólia.

Személy szerint a 140 literes zsákot veszem, ráadásul azt, amelyik önzáróval rendelkezik. Ez annyit takar, hogy a felső szélébe körben egy műanyag szalagot rejtettek, amit egyszerűen összehúzva máris be tudom csukni a zsák száját, melynek köszönhetően a szemét nem szaglik tovább.

Calgon Hygiene Gél–Antibakteriális gél a mosógépek védelme érdekében

A Calgon Hygiene Gél ötvözi a vízkő elleni védelmet az antibakteriális összetevőkkel, így a mosógépben található baktériumok 99,9%-át elpusztítja.*

*EN13697 szerint tesztelve, 40°C vízhőmérsékleten végzett 60 perces mosáson

*Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Promóció

Sokkal jobb, mint azok, amelyeknek az aljára van erősítve ugyanez a madzag, és saját kezűleg kell a szája köré kötni.
Egy csomagban 10 vagy 20 zsák van kiszereléstől függően, ára pedig 500-800 forint körül mozog.

Ezt is szeretjük