Lázár János szorgalmas képviselő kíván lenni
De a hitvallás és a tudás is fontos
Nagyobb a kötelessége a Fidesznek, mint 2010-ben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A választókerületében élők megbízható, szorgalmas, hitvallással és tudással rendelkező képviselője kíván lenni Lázár János.

Lázár János

Az eredmény józanságra kötelezi a győztest - mondta csütörtökön a hódmezővásárhelyi központú választókerületben Lázár János.

A nem rá szavazókra is pályázik Lázár

A Fidesz-KDNP jelöltjeként már negyedik egyéni képviselői mandátumát nyeri el Lázár János, aki az alföldi várost tíz éven át polgármesterként irányította.

A 14 jelölt között a szavazatok 43,57%-át elnyerő politikus a hódmezővásárhelyi városháza zsúfolásig megtelt dísztermében rendezett mandátumátadó ünnepségén hangsúlyozta, a következő évek fontos feladatának tarja, hogy meggyőzze azokat, akik távol maradtak, vagy nem rá adták a voksukat, hiszen közös munkával a térség sorsát előrébb vihetik.

A parlament nem cél

Lázár János szerint a sikeres politikához elkötelezettség kell. A parlament nem cél, hanem eszköz, a hatalmat jóra kell használnunk mindannyiunknak, akik a választóktól bizalmat kaptunk - fogalmazott a politikus, aki a közéleti munkát szakmának tartja, és bízik benne, hogy egyszer majd professzionális művelője lehet.

A parlamenti képviselő kötelessége, hogy mindenkit képviseljen az ország házában, azokat is, akik rá adták a voksukat, és azokat is, akik ellene szavaztak - fejtette ki.

Az április 6-án megkapott bizalom sokkal nagyobb kötelesség számunkra, mint a 2010-es bizalom - vélekedett a politikus, hangsúlyozva, őszintén hiszi, kemény munkával, összefogással ez a vidék és az ország jobbá, szerethetőbbé, lakhatóbbá tehető.

A politikus a most induló kormányzati ciklusban az Egy mindenkiért és mindenki egymásért jelmondat szerint kíván dolgozni, egy sokkal jobb országért, egy sokkal eredményesebb közösségért, és azért, hogy itt élők bizalma megerősödjön abban, jó döntést hoztak. 

- Rám számíthatnak, én itthon maradok, innen nem messze, a szomszédban, ott megtalálnak - mondta Lázár János.

Kép forrása: MTI/Kelemen Zoltán Gergely.

Ezt is szeretjük