"Hogyan essek teherbe, hogy megtartsam a pasim?" - Ilyen kérdéseket tesznek fel a tinik az interneten
A Yahoo Answersről válogattunk.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Korábban már megírtuk, mennyire buta kérdéseket tudnak feltenni a fiúk a lányokról, de azért minket sem kell félteni: a szebbik nem képviselői is gyakran előállnak olyan dolgokkal, amiket nem tudunk hova tenni.

Összegyűjtöttük a legmeredekebb kérdéseket a Yahoo Answersről, amit lányok tettek fel, és teljesen komolyan is gondolták őket.

"Hogyan essek teherbe?"

"Segítség! Gyorsan teherbe kell esnem, hogy örökre megtartsam a barátomat!" - írja egy lány a Yahoo Answers oldalán.

A kifejtős részben elárulja, hogy bár elég régóta együtt vannak, úgy érzi, bármelyik percben elveszítheti a pasiját, és ezt el akarja kerülni, mert mindennél jobban szereti őt. Úgy gondolja, hogy ha lenne egy közös gyerekük, azzal magához tudná láncolni a fiút.

Tippeket kér arra vonatkozóan, hogy hogyan eshetne teherbe anélkül, hogy a srác tudná, mit tervez. Szerencsére a válaszadók hamar elmagyarázták, miért nem kellene ilyet csinálnia, és megpróbálták jobb belátásra bírni a kérdezőt. Volt, aki kedvesen, higgadtan és tárgyilagosan világított rá, miért rossz az ötlet, mások pedig egyszerűen őrültnek nevezték a lányt.

"Csúnya a pasim, mit tegyek?"

"A barátom csúnya... Szégyellem magam emiatt, mit tehetnék?" - ez a problémája egy fiatal lánynak, aki állítólag nagyon szereti a pasiját, ugyanakkor rettenetesen zavarja, hogy mindenki arról kérdezgeti, miért van vele, hiszen sokkal jobb külsejű fiút is találna magának. Ezt már ő maga is kezdi elhinni, ezért tanácsot kért a Yahoo Answers közösségétől.

A válaszolók rávilágítottak, hogy nem a külső a lényeg, és ha a pasinak egyszer már sikerült megnyernie a kérdezőt a személyiségével, most sem kellene azzal törődnie, hogy mit mondanak mások, inkább ki kellene állnia a szerelme mellett - különösen, ha annyira szereti a barátját, ahogy írta.

"Még szűz a barátom, szakítsak vele?"

"Dobnom kellene a barátomat, amiért még szűz?" - ezzel bebizonyította a kérdést feltevő lány, hogy nem csak a fiúk tudnak szörnyűek lenni. A magyarázattal tovább rontott a helyzeten, ugyanis elárulta, hogy félti a hírnevét, amit tönkretenne, ha kiderülne, hogy egy szűzzel jár. A válaszadók egyetértettek abban, hogy inkább a srác tenné jól, ha szakítana egy ilyen lánnyal.

Ezt is szeretjük