Sokkolóan őszinte vallomás! Megerőszakolták Lady Gagát

Lady Gaga nem hallgat többé a történtekről.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lady Gaga hosszú évekig hallgatott arról, hogy mi történt vele, és amikor végül egy interjúban elárulta, hogy megerőszakolták, gyorsan el is terelte a szót.

Tegnap azonban megszólalt: ezt a fotót töltötte fel a Facebookra az Oscar-gála után, és mellbevágóan őszinte képaláírást mellékelt hozzá.

"Nem hittem, hogy szerethetnek"

Lady Gaga 2014 decemberében, Howard Stern rádiós műsorában beszélt először arról, hogy 19 éves korában lelkileg és szexuálisan is bántalmazta egy nála 20 évvel idősebb producer.

Akkor egy mondat után vidámabb témákra terelte a beszélgetést, mindössze annyit árult el, hogy évekbe telt, mire érzelmileg és fizikailag helyrejött. Most viszont olyan nyíltan írt arról, mekkora törést okozott benne ez a szörnyűség, mint még soha.

"Sohasem gondoltam volna, hogy valaha valaki még szerethet engem, mert úgy éreztem, hogy a testemet tönkretette az, aki megerőszakolt. De Taylor imádja bennem a túlélőt. Egész este büszkén és szégyenkezés nélkül állt mellettem. Ilyen egy igazi férfi" - írta Lady Gaga a fenti fotóhoz, amelyen vőlegényével, Taylor Kinney-vel látható.

A kommentelők a kalapjukat emelték az énekesnő bátor őszintesége előtt, és egyetértettek abban, hogy az embereknek sokkal inkább tudomást kellene venniük a nemi erőszak valós problémájáról. Gaga egyébként korábban forgatott már egy videoklipet a témában, amely az első ilyen jellegű videók között van.

Kép: facebook.com/ladygaga

Így néz ki Lady Gaga kishúga

Natali Germanotta szinte ugyanúgy néz ki, mint nővére a plasztikai műtétek előtt. Nézd meg képeken!

Ezt is szeretjük