Mindennap az ajtó előtt várja a kutya, hogy megérkezzen kedvenc postása: nagyon édes videók készültek róluk

Különleges kapcsolat van a postás és a golden retriever között.

kutya-postás-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok helyen a kutyák valódi házőrző szerepben tündökölnek, ezért nem igazán örülnek, ha például egy postás érkezik a levelekkel. Természetesen ezalól is van kivétel, mint például Moose, aki mindennap alig várja, hogy kedvenc kézbesítője megajándékozza őt néhány öleléssel és simogatással.

A hároméves golden retriever Michiganben él, és már találkozásuk első napján remekül kijött a postással, akit szintén elbűvölt a szőrmók kedves természete, így hamar jó barátok lettek. Ez azóta csak fokozódott, és mindkettejük napjának fénypontja, amikor találkozhatnak.

Aranyos videókon a postás és a kutya kapcsolata

A csak „Mr. Mailman”-ként emlegetett postás 2020 januárjában kapta meg azt az útvonalat, amibe beletartozik Moose és családja háza is, és már az első napján a kutya kiszaladt a ház elé, hogy üdvözölje. Ezután mindennap kint ült a kocsibejárón, és azt várta, mikor érkezik kedvenc kézbesítője, amikor pedig megérkezett, hatalmas boldogság lett úrrá rajta.

A kutya gazdáját, Meghan Gruszynskit teljesen magával ragadta a kettejük szoros kapcsolata, mindig is szerette nézni, hogyan örülnek egymásnak. A nő az ablakból elkezdte videózni a nagy találkozásokat, és ezeken is jól látszik, hogy az egymás iránt érzett szeretetük mindennap ugyanolyan erős. Elmondta azt is, hogy Mr. Mailman nem mindennap hoz nekik levelet, ennek ellenére mégis útba ejti a házukat, csak hogy köszönjön négylábú barátjának.

Moose gazdája hozzátette, hogy már barátként fogadják a kedves postást, akinek sajnos a közelmúltban elhunyt a saját kutyája, így kiélvez minden pillanatot, amit a golden retriever társaságában tölthet. Moose imádni való kalandjai egy Instagram-oldalt is inspiráltak, amit már több, mint 30 ezren követnek - nem véletlenül, hiszen nagyon aranyos pillanatokat mutatnak be a képek és videók az életéről.

Nem mindennapi üdvözlésben volt része a futárnak, hát fotózott: nagyon aranyosak a képek

Így kell összekötni a kellemest a hasznossal, és munka közben új barátokat szerezni.

Nem mindennapi üdvözlésben volt része a futárnak, hát fotózott: nagyon aranyosak a képek

Nézegess képeket!

Elolvasom

(Képek forrása: the.life.of.moose / Instagram)

Ezt is szeretjük