Vicces képeken mutatta meg a postás, mennyire örülnek neki az állatok: szívmelengető fotók

A postásnak hihetetlen módon megörülnek a környék állatai, kutyák és macskák egyaránt odavannak érte.

postaláda

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy postás a kutyák legjobb barátja - furcsán hangzik, ugye? De ki állítja, hogy az összes kézbesítőre haragudnia kell a házőrzőknek?

A postások többsége jól tudja, hogy bizonyos kutyákat jobb messziről elkerülni. Gyakran még speciális kiképzést is kapnak, hogy meg tudják magukat védeni egy esetleges támadáskor. De mindig van kivétel. A Brazíliában, Sao Paoloban élő Cristiano da Silva Antunest kifejezetten szeretik az állatok, ezért külön oldalt is készített, ahol az általa látogatott házak változatos házi kedvenceiről posztol. 

A postás, akiért odavannak az állatok

A magyarul Állatbarát postás névvel ellátott Carteiro Amigo Dos Animais Insta-oldalnak már több tízezer követője van. A férfi mindig is szerette volna ledönteni azt az előítéletet, hogy a kutyák utálják a postásokat. Nagyon szemléletesen sikerül megjelenítenie ennek ellenkezőjét a fényképein, láthatóan alig tudnak betelni vele a követők. Nem csak az ebekkel ápol jó viszonyt: bármilyen állat, ami munkája során az útjába kerül, szinte azonnal a barátja lesz.

(Slideshow és ajánlóképek forrása: carteiroamigodosanimais / Instagram, kiemelt kép forrása: Getty Images Hungary)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük