Szájával fogta meg a kutya a kisfiút, hogy ne essen a vízbe: 9 megható kép a barátságukról
Az aranyos kutyus nem hagyta, hogy kis gazdija beleessen vízbe, elragadó képek születtek a barátságukról.

GettyImages-457916181
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dani Rodriguez egy Argentínában élő tehetséges fotós, grafikus és édesanya. 2015 óta foglalkozik fényképészettel - elvégzett egy fotóstanfolyamot, ami teljesen megváltoztatta az életét. 

Képein megjelenik a könyvek és a mesék varázslatának ötvözete a gyermeki világgal. Idővel alkotásait olyannyira elismerték a művészberkekben, hogy Amerika-szerte kongresszusokon tarthatott előadást a fotózási technikáiról.

Képek a kutya-gyerek barátságról

A fotós édesanya Facebook-oldalán rendszeresen megoszt szebbnél szebb képeket. Batu fiáról előszeretettel örökít meg pillanatfelvételeket, ahogy kutyájukkal, a hároméves golden retrieverrel játszik. A kis Nana és Batu egyaránt nagy felfedezők. A koronavírus-járvány első hulláma alatt Nana anyuka lett, és ugyan imádták a piciket, a kölyökkutyákat végül nem tartották meg. Így legalább a kisfiúval tovább tudta folytatni vad kalandjait és a természet felfedezését, amiről imádni való képeket kattintott Dani Rodriguez

(Cikken belüli képek forrása: Dani Rodriguez Fotografía / Facebook, danirodriguezphotography.com, borító- és ajánlóképek forrása: Getty Images Hungary, a képek felhasználását Dani Rodriguez engedélyezte)

Ezt is szeretjük