Ezek a kutyák a hátuk közepére se kívánják a fürdetést: nagyon vicces videót mutatunk

A kutya és a fürdés nem barátok: ezen a videón lehetetlen nem mosolyogni.

Kisállat fürdés videó
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy az ember is furcsán néz ki vizes hajjal, és hirtelen harmadakkorának tűnik a haja és a fejmérete is. Ez történik kutyákkal is: bundájuk összezsugorodik a fürdetés során, és ettől nagyon mókásan néznek ki.

A meglehetősen mulatságos látványt csak tetézi, hogy a háziállatok többsége nincs oda a fürdetésért, és ezt a videón látható arckifejezések is elárulják. Míg szárazon igencsak vidám a legtöbb szőrmók, vizesen már más hangulatban pislognak a kamerába.

@dogsofttiktok6 #dog #dogsofttiktok #pet #shower #dogshower #dogbath ♬ original sound - Tiktokdog

Ahhoz, hogy a kedvenc ne élje meg traumaként a procedúrát, be kell tartani pár szabályt. A kutyák fürdetése esetén fontos odafigyelni arra, hogy a kisállatnak tetsző sampont használjon a gazdi, és abból ne kerüljön az eb fülébe, szemébe, orrába, mert az irritálhatja. Az is lényeges, hogy akár kölyökkutyáról van szó, akár olyanról, aki még sosem fürdött, fokozatosan érdemes őt hozzászoktatni a rituáléhoz. Sarkalatos a gazdi türelme és nyugalma is, hiszen házi kedvence könnyen átveszi a hangulatát.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ez a macska imád gumikacsákkal fürdeni

Nem sűrűn hallani olyan macskáról, aki szeretne fürdeni, pedig ennek a cicának a vízi birodalmában még gumikacsák is felbukkannak.

Ez a macska imád gumikacsákkal fürdeni: ennél cukibb fotókat ma már nem látsz

Nézegess képeket!

Elolvasom

Videó forrása: TikTok/vibess032

Borító-és ajánlóképek forrása: Getty Images

Ezt is szeretjük